31. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

27.02.2020 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

31. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

ALAŞEHİR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ FATİH TUNÇ VE TEŞKİLAT YETKİLİLERİ, “VERGİ HAFTASI” VESİLESİYLE KAYMAKAM ABDULLAH UÇGUN'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ HAKKINDA BİLGİLER ALAN UÇGUN, DİARE ÇALIŞANLARININ VE ALAŞEHİRLİ MÜKELLEFLERİN HAFTASINI KUTLADI.
Vergi bilincinin arttırılması sebebiyle Türkiye genelinde 24 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan ve bu yıl 31’incisi düzenlenen Vergi Haftası kapsamındaki etkinliklere dair bilgilendirmelerde bulunan Vergi Dairesi Müdürü Fatih Tunç, kabullerinden dolayı da Kaymakam Abdullah Uçgun’a teşekkür etti. Vergi Dairesi ve Maliye Teşkilatı çalışanlarının vergi haftasını kutladığını belirten Kaymakam Uçgun, Vergi Dairesi Müdürü Fatih Tunç ve tüm teşkilat çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi. UÇGUN: VERGİLER ZAMANINDA ÖDENMELİDİR Kaymakam Uçgun, ziyaretin ardından yayınladığı kutlama mesajında da şu ifadelere yer verdi; “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin öneminin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında 31. Vergi Haftası'nı kutlayacağız. Ülkemizin daha çok kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması; vergi gelirlerinin zamanında tam olarak toplanmasıyla mümkündür. Son yıllarda uluslararası birçok alanda daha çok söz sahibi olan ülkemizin, bu konuma gelmesinin altında yatan en büyük etken ekonomik güçtür. Ekonomik gücün en önemli unsuru da toplanan vergilerdir. Ödemiş olduğumuz vergiler ihtiyaç duyulan yatırımlara kaynak sağlarken aynı zamanda bizlere hizmet olarak geri dönmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; mükelleflerimizin ve özveri ile çalışan Vergi Dairesi personelimizin “Vergi Haftası"nı en içten dileklerimle kutluyor, mükelleflerimizin bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”
ALAŞEHİR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ FATİH TUNÇ VE TEŞKİLAT YETKİLİLERİ, “VERGİ HAFTASI” VESİLESİYLE KAYMAKAM ABDULLAH UÇGUN'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ HAKKINDA BİLGİLER ALAN UÇGUN, DİARE ÇALIŞANLARININ VE ALAŞEHİRLİ MÜKELLEFLERİN HAFTASINI KUTLADI.

Vergi bilincinin arttırılması sebebiyle Türkiye genelinde 24 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan ve bu yıl 31’incisi düzenlenen Vergi Haftası kapsamındaki etkinliklere dair bilgilendirmelerde bulunan Vergi Dairesi Müdürü Fatih Tunç, kabullerinden dolayı da Kaymakam Abdullah Uçgun’a teşekkür etti. Vergi Dairesi ve Maliye Teşkilatı çalışanlarının vergi haftasını kutladığını belirten Kaymakam Uçgun, Vergi Dairesi Müdürü Fatih Tunç ve tüm teşkilat çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

UÇGUN: VERGİLER ZAMANINDA ÖDENMELİDİR

Kaymakam Uçgun, ziyaretin ardından yayınladığı kutlama mesajında da şu ifadelere yer verdi; “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin öneminin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında 31. Vergi Haftası'nı kutlayacağız.

Ülkemizin daha çok kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması; vergi gelirlerinin zamanında tam olarak toplanmasıyla mümkündür.

Son yıllarda uluslararası birçok alanda daha çok söz sahibi olan ülkemizin, bu konuma gelmesinin altında yatan en büyük etken ekonomik güçtür. Ekonomik gücün en önemli unsuru da toplanan vergilerdir. Ödemiş olduğumuz vergiler ihtiyaç duyulan yatırımlara kaynak sağlarken aynı zamanda bizlere hizmet olarak geri dönmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; mükelleflerimizin ve özveri ile çalışan Vergi Dairesi personelimizin “Vergi Haftası"nı en içten dileklerimle kutluyor, mükelleflerimizin bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.