Ilgın-Caberfakılı yolu can ve mal güvenliğini tehdit ediyor

08.03.2018 - 08:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ilgın-Caberfakılı yolu can ve mal güvenliğini tehdit ediyor

Alaşehir'in Ilgın ve Caberfakılı mahallelerini birleştiren karayolu sürücüleri canından bezdiriyor. Sürücüler ve vatandaşlar bozulan ve daralan asfaltın kazalara davetiye çıkardığını, bu nedenle bir an önce yeniden asfaltlanmasını istiyor.
Yoğun araç trafiği nedeniyle bozulan ve daralan Ilgın ve Caberfakılı mahallelerini birleştiren karayolu sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Güzergahta bazı bölümlerde daralan bazı bölümlerde ise çukurlar oluşan yol, güvenli sürüşü tehdit ediyor. Özellikle akşam ve gece saatlerinde iki aracın yan yana geçişlerinde tehlike arz eden yolun bir an önce yeniden düzenlenmesi isteniyor. "SESİMİZİ DUYUN" Gazetemizi arayan mahalle sakinleri yolun bir an önce yeniden güvenli yolculuğa izin verecek şekilde düzenlenmesini isteyerek, "Bu yolu Tepeköy, Işıklar, Caberfakılı, Çarıktekke, Serinyayla, Killik ve Gümüşçay mahallesi halkı kullanıyor. Dolayısıyla yolda trafik çok yoğun. Mevcut haliyle sürücelerin ve vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları için tehdit oluşturuyor. Özellikle daralan bölümlerde geceleri iki aracın yan yana geçişlerinde ciddi tehlikeler oluşuyor. Yoldan taşımalı eğitim kapsamında öğrenciler de taşınıyor. Can ve mal kaybıyla neticelenen kazalar yaşanmadan yolun yeniden düzenlenmesini istiyoruz. Yetkililerden ve sorumlular sesimizi duysun" şeklinde konuştular. 
Alaşehir'in Ilgın ve Caberfakılı mahallelerini birleştiren karayolu sürücüleri canından bezdiriyor. Sürücüler ve vatandaşlar bozulan ve daralan asfaltın kazalara davetiye çıkardığını, bu nedenle bir an önce yeniden asfaltlanmasını istiyor.

Yoğun araç trafiği nedeniyle bozulan ve daralan Ilgın ve Caberfakılı mahallelerini birleştiren karayolu sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Güzergahta bazı bölümlerde daralan bazı bölümlerde ise çukurlar oluşan yol, güvenli sürüşü tehdit ediyor. Özellikle akşam ve gece saatlerinde iki aracın yan yana geçişlerinde tehlike arz eden yolun bir an önce yeniden düzenlenmesi isteniyor.

"SESİMİZİ DUYUN"

Gazetemizi arayan mahalle sakinleri yolun bir an önce yeniden güvenli yolculuğa izin verecek şekilde düzenlenmesini isteyerek, "Bu yolu Tepeköy, Işıklar, Caberfakılı, Çarıktekke, Serinyayla, Killik ve Gümüşçay mahallesi halkı kullanıyor. Dolayısıyla yolda trafik çok yoğun. Mevcut haliyle sürücelerin ve vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları için tehdit oluşturuyor. Özellikle daralan bölümlerde geceleri iki aracın yan yana geçişlerinde ciddi tehlikeler oluşuyor. Yoldan taşımalı eğitim kapsamında öğrenciler de taşınıyor. Can ve mal kaybıyla neticelenen kazalar yaşanmadan yolun yeniden düzenlenmesini istiyoruz. Yetkililerden ve sorumlular sesimizi duysun" şeklinde konuştular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.