ADALET TECELLİ ETTİ, TUTUKLANDI!

21.09.2020 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ADALET TECELLİ ETTİ, TUTUKLANDI!

Alaşehir’de de sahne alan alkolük sanatçı Halil Sezai denen garabetin video görüntüleri ülke gündeme oturmuştu. Ayyaş Sezai, görüntülerde 67 yaşındaki yaşlı insana ezan okuduğu gerekçesiyle; hakaretler ediyor, dövüyor, küfürler ediyor. Malum olayın ortaya çıkmasıyla birlikte harekete geçen güvenlik güçleri sözde sanatçıyı gözaltına alıyor, ne hikmetse adli makamlar serbest bırakıyor. İnsanlıktan nasibini almamış bu zatın bazı konser programlarının iptal edildiği açıklanmıştı. Sağduyulu adalet mensupları konuyu yeniden ele aldı ve malum son gerçekleşti. HAKKIMIZ HARAM OLSUN YÜCE TÜRK ADALETİ BU AYMAZLIĞIN CEZASINI KESEREK, SÖZDE SANTÇIYI SAVCININ OTELİNE GÖNDERDİ. SOSYAL MEDYADAN BU DURUM ADALETİN TECELLİ ETTİĞİ YORUMLARINA NEDEN OLDU. BİZ 5 EYLÜL AİLESİ OLARAK YİNE DE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Alaşehir’de de sahne alan alkolük sanatçı Halil Sezai denen garabetin video görüntüleri ülke gündeme oturmuştu. Ayyaş Sezai, görüntülerde 67 yaşındaki yaşlı insana ezan okuduğu gerekçesiyle; hakaretler ediyor, dövüyor, küfürler ediyor. Malum olayın ortaya çıkmasıyla birlikte harekete geçen güvenlik güçleri sözde sanatçıyı gözaltına alıyor, ne hikmetse adli makamlar serbest bırakıyor. İnsanlıktan nasibini almamış bu zatın bazı konser programlarının iptal edildiği açıklanmıştı. Sağduyulu adalet mensupları konuyu yeniden ele aldı ve malum son gerçekleşti.

HAKKIMIZ HARAM OLSUN

YÜCE TÜRK ADALETİ BU AYMAZLIĞIN CEZASINI KESEREK, SÖZDE SANTÇIYI SAVCININ OTELİNE GÖNDERDİ. SOSYAL MEDYADAN BU DURUM ADALETİN TECELLİ ETTİĞİ YORUMLARINA NEDEN OLDU. BİZ 5 EYLÜL AİLESİ OLARAK YİNE DE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.