AK PARTİ ALAŞEHİR'DE BAŞKAN DEMİREL GÜVEN TAZELEDİ.

22.09.2020 - 10:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ ALAŞEHİR'DE BAŞKAN DEMİREL GÜVEN TAZELEDİ.

AK Parti Alaşehir 7. Olağan Kongresinde mevcut başkan Yaşar Demirel güven tazeledi. İlçedeki bir kır düğün alanında gerçekleşen kongreye AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal , Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve partililer katıldı.
AK Parti Alaşehir 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Divan teşekkülünün ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasın ardından kongrenin açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, misafir ve delegasyonu selamladıktan sonra, Alaşehir’e kazandırılan ve devam eden projeleri tek tek anlattı. Tek listeyle gidilen kongrede 400 kayıtlı delegeden 357'si kongreye katılırken, kullanılan 254 oyun tamamını alan mevcut başkan Yaşar Demirel güven tazeledi. Kongreye AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve partililer katıldı. Kürsüye gelen AK PARTİ MANİSA İL BAŞKANI SALİH HIZLI DA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ. AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ TAMER AKKAL İSE TÜRKİYE'NİN ÇİN VE GÜNEY KORE'DEN SONRA PANDEMİDEN EN AZ ETKİLENECEK ÜÇÜNCÜ ÜLKE OLDUĞUNU SÖYLEDİ. AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE ÇOZUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN, YAPTIĞI KONUŞMADA, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN MİLLETE GÜVENDİĞİNİ VURGULADI. ERDOĞAN'IN CESARETİNİN KAYNAĞININ MİLLET OLDUĞUNU İFADE EDEN CEYLAN, "MACRON EFENDİ 'MİLLETLE İŞİMİZ YOK,ONLARI SEVİYORUZ' DİYOR. YEMEZLER. BU MİLLETİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN AYIRAMAZSINIZ. HERKES ONA GÖRE AYAKLARINI DENK ALSIN."DEDİ. Güven tazeleyen Başkan Yaşar Demirel'in yönetimi şu isimlerden oluştu: Hüseyin Boğa, Rıfat Doğanay, Ramazan Kersin, Kadir Demir, Ali Türkmen, Ali Harman, Mesut Duman, Nadire Yetiş, Osman Kaya, Fatih Meşe, Ahmet Kaygısız, Mehmet Manga, Halil Bircan, Yaşar Aktaş, Mehmet Sencer Türkmen, Mehmet Kayaslan, İsmail Aktağ, Halil İbrahim Erdal, Ramazan Turgut Bakay, Süleyman Çinar, M. Hüseyin Çamlıbel, Sevilay Çakın, Emine Aykanat, Senem Aydın, Kazım Mert Kavala, Ayşe Türkekul, Ali Yavuz, İbrahim Kömbeci ve Ahmet Moralı.
AK Parti Alaşehir 7. Olağan Kongresinde mevcut başkan Yaşar Demirel güven tazeledi. İlçedeki bir kır düğün alanında gerçekleşen kongreye AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal , Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve partililer katıldı.

AK Parti Alaşehir 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Divan teşekkülünün ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasın ardından kongrenin açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, misafir ve delegasyonu selamladıktan sonra, Alaşehir’e kazandırılan ve devam eden projeleri tek tek anlattı. Tek listeyle gidilen kongrede 400 kayıtlı delegeden 357'si kongreye katılırken, kullanılan 254 oyun tamamını alan mevcut başkan Yaşar Demirel güven tazeledi. Kongreye AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve partililer katıldı.

Kürsüye gelen AK PARTİ MANİSA İL BAŞKANI SALİH HIZLI DA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ.

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ TAMER AKKAL İSE TÜRKİYE'NİN ÇİN VE GÜNEY KORE'DEN SONRA PANDEMİDEN EN AZ ETKİLENECEK ÜÇÜNCÜ ÜLKE OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE ÇOZUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN, YAPTIĞI KONUŞMADA, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN MİLLETE GÜVENDİĞİNİ VURGULADI. ERDOĞAN'IN CESARETİNİN KAYNAĞININ MİLLET OLDUĞUNU İFADE EDEN CEYLAN, "MACRON EFENDİ 'MİLLETLE İŞİMİZ YOK,ONLARI SEVİYORUZ' DİYOR. YEMEZLER. BU MİLLETİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN AYIRAMAZSINIZ. HERKES ONA GÖRE AYAKLARINI DENK ALSIN."DEDİ.

Güven tazeleyen Başkan Yaşar Demirel'in yönetimi şu isimlerden oluştu: Hüseyin Boğa, Rıfat Doğanay, Ramazan Kersin, Kadir Demir, Ali Türkmen, Ali Harman, Mesut Duman, Nadire Yetiş, Osman Kaya, Fatih Meşe, Ahmet Kaygısız, Mehmet Manga, Halil Bircan, Yaşar Aktaş, Mehmet Sencer Türkmen, Mehmet Kayaslan, İsmail Aktağ, Halil İbrahim Erdal, Ramazan Turgut Bakay, Süleyman Çinar, M. Hüseyin Çamlıbel, Sevilay Çakın, Emine Aykanat, Senem Aydın, Kazım Mert Kavala, Ayşe Türkekul, Ali Yavuz, İbrahim Kömbeci ve Ahmet Moralı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.