AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE YÖNETİMİ OLUŞTU

04.02.2020 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE YÖNETİMİ OLUŞTU

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu. 25 kişiden oluşan yeni yönetim, ilk toplantısını da İlçe Başkanı Yaşar Demirel’in başkanlığında gerçekleştirdi.
AK Parti Genel merkezi tarafından 26 Aralık 2019 tarihinde AK Parti Alaşehir İlçe başkanlığı için görevlendirilen Yaşar Demirel’in yönetim kurulu,Genel Merkez tarafından onaylandı.  25 kişiden oluşan yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.  “GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ” AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Genel Merkezi tarafından Aralık ayında ilçe başkanlığı ile görevlendirildiğini ifade ederek, “ Görev verilmesiyle birlikte çalışma ekibimi oluşturmam istendi. Görev almak isteyen birçok arkadaşımız oldu. Partimize bu kadar ilgi duyulması bizleri çok mutlu etti.  Ama yasa gereği 25 kişi seçmek zorundayız.  Çok sevdiğimiz birçok arkadaşımız yönetime giremedi.  Çok istemelerine rağmen görev alamayan arkadaşlarımız da yeni yönetimin oluşmasından sonra, bizleri tebrik ederek, bir nefer gibi çalışacaklarını belirttiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Partimiz tarafından bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu iş ekip, birlik ve beraberlik işi. Hep birlikte çok çalışarak, ilçemize, milletimize ve ülkemize en iyi hizmeti vereceğiz.  Bu gün yönetimde görev alan arkadaşlarımızla ilk toplantımız yaptık. Bu toplantımız, tanışma toplantısıydı” dedi. YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel’in yönetimi, Yaşar Demirel, Ali Türkmen, Ali Harman, Mesut Duman, Osman Kaya, Ahmet Kaygısız, Mehmet Manga, Fatih Meşe, Ramazan Kersin, Halil Bircan, Rıfat Doğanay, Yaşar Aktaş, Mehmet Sencer Türkmen, Mehmet Kayaslan, Kadir Demir, İsmail Aktağ, Halil İbrahim Erdal, Ramazan Turgut Bakay, Süleyman Çınar, Hüseyin Boğa, Hüseyin Ali Çamlıbel, Sevilay Çakın, Nadire Yetiş Kocatürk, Emine Aykanat ve Senem Aydın’dan oluştu.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu. 25 kişiden oluşan yeni yönetim, ilk toplantısını da İlçe Başkanı Yaşar Demirel’in başkanlığında gerçekleştirdi.

AK Parti Genel merkezi tarafından 26 Aralık 2019 tarihinde AK Parti Alaşehir İlçe başkanlığı için görevlendirilen Yaşar Demirel’in yönetim kurulu,Genel Merkez tarafından onaylandı.  25 kişiden oluşan yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.

 “GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ”

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Genel Merkezi tarafından Aralık ayında ilçe başkanlığı ile görevlendirildiğini ifade ederek, “ Görev verilmesiyle birlikte çalışma ekibimi oluşturmam istendi. Görev almak isteyen birçok arkadaşımız oldu. Partimize bu kadar ilgi duyulması bizleri çok mutlu etti.  Ama yasa gereği 25 kişi seçmek zorundayız.  Çok sevdiğimiz birçok arkadaşımız yönetime giremedi.  Çok istemelerine rağmen görev alamayan arkadaşlarımız da yeni yönetimin oluşmasından sonra, bizleri tebrik ederek, bir nefer gibi çalışacaklarını belirttiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Partimiz tarafından bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu iş ekip, birlik ve beraberlik işi. Hep birlikte çok çalışarak, ilçemize, milletimize ve ülkemize en iyi hizmeti vereceğiz.  Bu gün yönetimde görev alan arkadaşlarımızla ilk toplantımız yaptık. Bu toplantımız, tanışma toplantısıydı” dedi.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel’in yönetimi, Yaşar Demirel, Ali Türkmen, Ali Harman, Mesut Duman, Osman Kaya, Ahmet Kaygısız, Mehmet Manga, Fatih Meşe, Ramazan Kersin, Halil Bircan, Rıfat Doğanay, Yaşar Aktaş, Mehmet Sencer Türkmen, Mehmet Kayaslan, Kadir Demir, İsmail Aktağ, Halil İbrahim Erdal, Ramazan Turgut Bakay, Süleyman Çınar, Hüseyin Boğa, Hüseyin Ali Çamlıbel, Sevilay Çakın, Nadire Yetiş Kocatürk, Emine Aykanat ve Senem Aydın’dan oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.