AK PARTİ'DE 3 ADAY ADAYI ÇIKTI

SİYASET 17.11.2018 - 13:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ'DE 3 ADAY ADAYI ÇIKTI

AK Parti'de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan 2019 seçimleri aday adaylığı süreci 16 Kasım Cuma günü sona erdi. Adaylık başvurusu yapan eski dönem İl Genel Meclis Üyesi, mevcut Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fedayi Kozan, bir önceki genel seçimlerde Manisa'dan 8. Sıradan milletvekili listesine girmeyi başaran Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve 2014 yerel seçimlerinde de aday adayı olan emekli astsubay Özen Kıyak'ın, aday adaylığı onaylandı.
Alaşehir AK Parti'de 2019 yerel seçimleri için 3 aday adayı başvuru yaptı. Av. Fedayi Kozan, Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve emekli astsubay Özen Kıyak, başvuru onaylarını AK Parti Manisa İl Başkanlığı'ndan aldı. 3 aday adayı da sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili olarak komuoyunu bilgilendirdi. "VAKİT ALAŞEHİR'E HİZMET VAKTİ" AK Parti'de Alaşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı onayını alan Av. Fedayi Kozan, sosyla medya hesabından yaptığı açıklamada  "ŞEHRİMİZE HİZMET VAKTİ... ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUMUZU YAPTIK..."dedi. Eczacı Mehmet Sencer Türkmen de "Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayıyım. Memleketime, hemşerilerime ve ülkeme karşı sorumluluğumu yerine getirmek için, Hükümetimiz ve hemşehrimiz olan 4 bakanımızla uyumlu, verimli bir çalışma ortamı kurmak için, Alaşehir’e TOKİ, doğalgaz, Organize Sanayi, Organize Sera, 4 yıllık fakülte, sağlık tesisleri, barajlar-göletler, yollar ve modern bir şehircilik anlayışı getirmek için, Bu ağır ve tarihi sorumluluğun altına girmiş bulunmaktayım. Hedefim 45 büyük projeyle; Yaşadığım şehri imar etmek, güzelleştirmek, Hemşerilerimle birlikte daha mutlu, daha zengin, daha huzurlu bir şekilde bu âlâ şehirde yaşamaktır. AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve belediye başkan aday adayları olarak siyasette beklediğimiz tek menfaat hemşerilerimizin hayır dualarıdır. Bu duaları alabilmek için çıktığımız yolda; ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN."ifadelerine yer verdi. Diğer aday adayı Özen Kıyak ise, "Alaşehir İlçe Teşkilatımızın kuruluşundan bu güne kadar Teşkilatımıza hizmet ve gönül vermiş yol arkadaşlarımızın ve tüm hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekleriz. HEP BİRLİKTE; Alaşehir Belediye Başkanlığını kazanmak birinci hedefimizdir. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN."dedi. AK Parti'de, temayül yoklaması, anketlerin değerlendirilmesi ve mülakatların ardından Alaşehir Belediye Başkan adayının en geç Aralık ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor.  
AK Parti'de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan 2019 seçimleri aday adaylığı süreci 16 Kasım Cuma günü sona erdi. Adaylık başvurusu yapan eski dönem İl Genel Meclis Üyesi, mevcut Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fedayi Kozan, bir önceki genel seçimlerde Manisa'dan 8. Sıradan milletvekili listesine girmeyi başaran Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve 2014 yerel seçimlerinde de aday adayı olan emekli astsubay Özen Kıyak'ın, aday adaylığı onaylandı.

Alaşehir AK Parti'de 2019 yerel seçimleri için 3 aday adayı başvuru yaptı. Av. Fedayi Kozan, Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve emekli astsubay Özen Kıyak, başvuru onaylarını AK Parti Manisa İl Başkanlığı'ndan aldı. 3 aday adayı da sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili olarak komuoyunu bilgilendirdi.

"VAKİT ALAŞEHİR'E HİZMET VAKTİ"

AK Parti'de Alaşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı onayını alan Av. Fedayi Kozan, sosyla medya hesabından yaptığı açıklamada  "ŞEHRİMİZE HİZMET VAKTİ... ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUMUZU YAPTIK..."dedi.

Eczacı Mehmet Sencer Türkmen de "Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayıyım. Memleketime, hemşerilerime ve ülkeme karşı sorumluluğumu yerine getirmek için, Hükümetimiz ve hemşehrimiz olan 4 bakanımızla uyumlu, verimli bir çalışma ortamı kurmak için, Alaşehir’e TOKİ, doğalgaz, Organize Sanayi, Organize Sera, 4 yıllık fakülte, sağlık tesisleri, barajlar-göletler, yollar ve modern bir şehircilik anlayışı getirmek için, Bu ağır ve tarihi sorumluluğun altına girmiş bulunmaktayım. Hedefim 45 büyük projeyle; Yaşadığım şehri imar etmek, güzelleştirmek, Hemşerilerimle birlikte daha mutlu, daha zengin, daha huzurlu bir şekilde bu âlâ şehirde yaşamaktır. AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve belediye başkan aday adayları olarak siyasette beklediğimiz tek menfaat hemşerilerimizin hayır dualarıdır. Bu duaları alabilmek için çıktığımız yolda; ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN."ifadelerine yer verdi.

Diğer aday adayı Özen Kıyak ise, "Alaşehir İlçe Teşkilatımızın kuruluşundan bu güne kadar Teşkilatımıza hizmet ve gönül vermiş yol arkadaşlarımızın ve tüm hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekleriz. HEP BİRLİKTE; Alaşehir Belediye Başkanlığını kazanmak birinci hedefimizdir. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN."dedi.

AK Parti'de, temayül yoklaması, anketlerin değerlendirilmesi ve mülakatların ardından Alaşehir Belediye Başkan adayının en geç Aralık ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.