AK Parti'de Danışma Meclisi toplandı

SİYASET 02.11.2016 - 08:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Parti'de Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilat'ın Ekim ayı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantının onur konuğu KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'di. Toplantı 2 oturumda gerçekleştirildi.
AK Parti Alaşehir İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, ve partililer katıldı. Danışma kurulu divanına Onur Ergin, Nadire Kocatürk, Ahmet Aslan ve Mehmet Akgün getirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, "15 Temmuz darbe girişimi bizleri yaraladı. Biz gençler darbelerin nasıl olduğunu bilmiyorduk. Büyüklerimiz anlatıyordu. Ama bilemiyorduk. 15 Temmuz darbesi bizlere çok şey öğretti. 241 darbe şehidimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. KİT Komisyonu Başkanımız Milletvekilimiz Uğur Aydemir bizim için bir şans. Bundan böyle Alaşehir'e yapılacak yatırımlar için, vekilimizin kapısını sık sık çalacağız."dedi. GÜRCAN," BU MECLİSLER, DOST MECLİSLERİDİR" AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise "Bu toplantılar dost meclisi olarak değerlendirilmelidir. Çünkü bir çok arkadaşımız bir birini tanıyamıyor. Bu toplantılar aynı zamanda tanışma, kaynaşma toplantıları olmaktadır. AK Parti teşkilatları, kadroları ve AK Partililer ilk kez darbeyi önleyen kadrolar olmuştur. Bu Türkiye'de bir ilktir. Nisan ayında referandum olacaktır. Bizler şimdiden bunların hazırlıklarını yapmalıyız ve referandumu çok iyi anlatmamız gerekmektedir."şeklinde konuştu. AYDEMİR: MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK Toplantıların bir nevi aile toplantısı olduğunu vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında hak kaybına uğrayan vatandaşların haklarının iade edileceğini söyledi. İlçe danışma meclis toplantılarına büyük önem verdiklerini de belirterek, şunları söyledi; "Ak Parti ailesi birbirini çok iyi tanımalıdır. Ülke olarak,  zor bir süreçten geçtik. 15 Temmuzda zor bir gece geçirdik. Asker elbisesi giymiş bir grup hainin kalkışmasıyla karşı karşıya kaldık. Milletin savaş argümanlarını millete çevirdiler. 16 Temmuz'un şafak vakti bu hainler milletin tokadını yediler. Bu hainlerle mücadelemiz sürüyor. Sonuna kadarda mücadelemiz sürecek. Bu hengamede haksızlığa uğrayanlar olmuş olabilir. Bunların haklarını da korumak bizim görevimiz. Haksızlık yapmıyoruz. Yapmayacağız."  
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilat'ın Ekim ayı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantının onur konuğu KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'di. Toplantı 2 oturumda gerçekleştirildi.

AK Parti Alaşehir İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, ve partililer katıldı. Danışma kurulu divanına Onur Ergin, Nadire Kocatürk, Ahmet Aslan ve Mehmet Akgün getirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, "15 Temmuz darbe girişimi bizleri yaraladı. Biz gençler darbelerin nasıl olduğunu bilmiyorduk. Büyüklerimiz anlatıyordu. Ama bilemiyorduk. 15 Temmuz darbesi bizlere çok şey öğretti. 241 darbe şehidimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. KİT Komisyonu Başkanımız Milletvekilimiz Uğur Aydemir bizim için bir şans. Bundan böyle Alaşehir'e yapılacak yatırımlar için, vekilimizin kapısını sık sık çalacağız."dedi.

GÜRCAN," BU MECLİSLER, DOST MECLİSLERİDİR"

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise "Bu toplantılar dost meclisi olarak değerlendirilmelidir. Çünkü bir çok arkadaşımız bir birini tanıyamıyor. Bu toplantılar aynı zamanda tanışma, kaynaşma toplantıları olmaktadır. AK Parti teşkilatları, kadroları ve AK Partililer ilk kez darbeyi önleyen kadrolar olmuştur. Bu Türkiye'de bir ilktir. Nisan ayında referandum olacaktır. Bizler şimdiden bunların hazırlıklarını yapmalıyız ve referandumu çok iyi anlatmamız gerekmektedir."şeklinde konuştu.

AYDEMİR: MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

Toplantıların bir nevi aile toplantısı olduğunu vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında hak kaybına uğrayan vatandaşların haklarının iade edileceğini söyledi. İlçe danışma meclis toplantılarına büyük önem verdiklerini de belirterek, şunları söyledi;

"Ak Parti ailesi birbirini çok iyi tanımalıdır. Ülke olarak,  zor bir süreçten geçtik. 15 Temmuzda zor bir gece geçirdik. Asker elbisesi giymiş bir grup hainin kalkışmasıyla karşı karşıya kaldık. Milletin savaş argümanlarını millete çevirdiler. 16 Temmuz'un şafak vakti bu hainler milletin tokadını yediler. Bu hainlerle mücadelemiz sürüyor. Sonuna kadarda mücadelemiz sürecek. Bu hengamede haksızlığa uğrayanlar olmuş olabilir. Bunların haklarını da korumak bizim görevimiz. Haksızlık yapmıyoruz. Yapmayacağız."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.