AK Parti Gençlik Kolları'ndan büyük başarı

SİYASET 04.03.2017 - 10:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Parti Gençlik Kolları'ndan büyük başarı

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları, Teşkilat Performans Sistemindeki faaliyetleri ile 919 ilçe arasında 27. sırada yer almanın sevincini yaşıyor. Teşkilat ayrıca Manisa'nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği etkinlik ve faaliyetlerle 20 aydır birinci sıradaki yerini koruyor.
AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Teşkilat Performans Sistemi değerlendirmesi sonuçları AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kollarına büyük sevinç yaşattı. Değerlendirme sonucunda AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetlerle Türkiye genelindeki 919 ilçe Gençlik Kolları arasında 27. sırada yer almayı başardı. AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları ayrıca Manisa il değerlendirmesinde de büyük bir başarıya imza attı. AK Partili gençler Manisa'nın 17 ilçesinin Gençlik Kolları performans değerlendirmesinde 20 aydır birinci sırada yer almanın gururunu yaşıyor.   ASLAN; "AYNI ŞEVK VE HEYECANLA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"   AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan, yürüttükleri çalışma ve etkinliklerle elde ettikleri başarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. AK Parti İlçe Gençlik Kolları olarak büyük bir arzu ve istekle, uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Aslan, "Buradan, göğsümüzü kabartan bu dereceler için yoğun emek harcayan partili gençlerimize teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum. Ellerine, ayaklarına ve yürüklerine sağlık. Çalışmalarımızı aynı şevk ve heyecanla sürdürmeye devam edeceğiz. Yolumuz 'Gençler Dik Durdukça Bizi Kimse Yolumuzdan Çeviremeyecek' diyen Reisimizin yolu yolumuzdur" dedi.
AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları, Teşkilat Performans Sistemindeki faaliyetleri ile 919 ilçe arasında 27. sırada yer almanın sevincini yaşıyor. Teşkilat ayrıca Manisa'nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği etkinlik ve faaliyetlerle 20 aydır birinci sıradaki yerini koruyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Teşkilat Performans Sistemi değerlendirmesi sonuçları AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kollarına büyük sevinç yaşattı. Değerlendirme sonucunda AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetlerle Türkiye genelindeki 919 ilçe Gençlik Kolları arasında 27. sırada yer almayı başardı.

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları ayrıca Manisa il değerlendirmesinde de büyük bir başarıya imza attı. AK Partili gençler Manisa'nın 17 ilçesinin Gençlik Kolları performans değerlendirmesinde 20 aydır birinci sırada yer almanın gururunu yaşıyor.

 

ASLAN; "AYNI ŞEVK VE HEYECANLA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

 

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan, yürüttükleri çalışma ve etkinliklerle elde ettikleri başarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. AK Parti İlçe Gençlik Kolları olarak büyük bir arzu ve istekle, uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Aslan, "Buradan, göğsümüzü kabartan bu dereceler için yoğun emek harcayan partili gençlerimize teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum. Ellerine, ayaklarına ve yürüklerine sağlık. Çalışmalarımızı aynı şevk ve heyecanla sürdürmeye devam edeceğiz. Yolumuz 'Gençler Dik Durdukça Bizi Kimse Yolumuzdan Çeviremeyecek' diyen Reisimizin yolu yolumuzdur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.