AK PARTİ HEDEFE KİLİTLENDİ

20.10.2020 - 10:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ HEDEFE KİLİTLENDİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kampanyası kapsamında, mahalle teşkilat başkanlarıyla sohbet ve istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, 87 mahalle teşkilat başkanına kahvaltı verdi. Toplantıda, teşkilat başkanlarından partiye asgari 10 yeni kazandırılması istendi.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, 87 mahalle teşkilat başkanıyla kahvaltıda bir araya geldi. Parti ilçe merkezinde organize edilen sohbet ve istişare toplantısına; AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Malik Biber ve İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş katıldı. Sohbet ve istişare toplantısında,  AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kampanyası kapsamında, mahalle teşkilat başkanlarından partiye 10 yeni üye kazandırılması istendi. DEMİREL: HEDEFİMİZ KISA SÜREDE 12 BİN ÜYEYE ULAŞMAK Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef gösterdiği 2023 yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.  Partimizin Alaşehir genelinde 9 bine yakın üyesi mevcut. Üye sayısını sizlerin katkılarıyla 12 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Biz, Alaşehir’in en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Bu manada ‘Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kampanyasına tam destek bekliyoruz. Söz konusu çalışmalarımızı koordineli olarak bu hafta içerisinde tamamlanmasını talep ediyoruz.  Allah birliğimizi daim kılsın.”dedi. TAYDAŞ: BU GÖREVDE SİZLERDEN ÖZEL İHTİMAM İSTİYORUZ Konuşmasına AK Parti Manisa il Başkanı Salih Hızlı’nın selamlarını ileterek, başlayan İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş da “Birlik ve beraberlik içerisinde partimizin koyduğu hedefler doğrultusunda koordineli bir çalışma bekliyoruz.  Bu seferberlikle gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz. Ülke için elini taşın altına koyacak, milli değerlerine sahip çıkacak, büyük ve güçlü Türkiye yolunda AK Parti ailesini güçlendirecek yeni üye çalışmalarını başlatıyoruz. Ailemize katılmak isteyen, derdini, sıkıntısını, talep ve görüşlerini paylaşmak isteyen tüm hemşerilerimize ulaşmak istiyoruz. Hem parti binamızda hem de AK noktalarımız da hemşerilerimizi dinlemek için hazırız. Gönül seferberliğine Manisa teşkilatları olarak var gücümüzle katılıyoruz. Mahalle teşkilatlarımızla kapı kapı, sokak sokak hemşerilerimize dokunmaya eskisinden de daha büyük şevkle devam edeceğiz. Gönül seferberliğinin yayılmasını var gücümüzle destekliyoruz."şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından partililerin görüşleri de alındı. Toplantı birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. Teşkilat mensupları, daha sonra ilçe gençlik kollarının 6. Olağan kongresine de katıldı.  
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kampanyası kapsamında, mahalle teşkilat başkanlarıyla sohbet ve istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, 87 mahalle teşkilat başkanına kahvaltı verdi. Toplantıda, teşkilat başkanlarından partiye asgari 10 yeni kazandırılması istendi.

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, 87 mahalle teşkilat başkanıyla kahvaltıda bir araya geldi. Parti ilçe merkezinde organize edilen sohbet ve istişare toplantısına; AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Malik Biber ve İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş katıldı. Sohbet ve istişare toplantısında,  AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kampanyası kapsamında, mahalle teşkilat başkanlarından partiye 10 yeni üye kazandırılması istendi.

DEMİREL: HEDEFİMİZ KISA SÜREDE 12 BİN ÜYEYE ULAŞMAK

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef gösterdiği 2023 yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.  Partimizin Alaşehir genelinde 9 bine yakın üyesi mevcut. Üye sayısını sizlerin katkılarıyla 12 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Biz, Alaşehir’in en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Bu manada ‘Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kampanyasına tam destek bekliyoruz. Söz konusu çalışmalarımızı koordineli olarak bu hafta içerisinde tamamlanmasını talep ediyoruz.  Allah birliğimizi daim kılsın.”dedi.

TAYDAŞ: BU GÖREVDE SİZLERDEN ÖZEL İHTİMAM İSTİYORUZ

Konuşmasına AK Parti Manisa il Başkanı Salih Hızlı’nın selamlarını ileterek, başlayan İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş da “Birlik ve beraberlik içerisinde partimizin koyduğu hedefler doğrultusunda koordineli bir çalışma bekliyoruz.  Bu seferberlikle gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz. Ülke için elini taşın altına koyacak, milli değerlerine sahip çıkacak, büyük ve güçlü Türkiye yolunda AK Parti ailesini güçlendirecek yeni üye çalışmalarını başlatıyoruz. Ailemize katılmak isteyen, derdini, sıkıntısını, talep ve görüşlerini paylaşmak isteyen tüm hemşerilerimize ulaşmak istiyoruz. Hem parti binamızda hem de AK noktalarımız da hemşerilerimizi dinlemek için hazırız. Gönül seferberliğine Manisa teşkilatları olarak var gücümüzle katılıyoruz. Mahalle teşkilatlarımızla kapı kapı, sokak sokak hemşerilerimize dokunmaya eskisinden de daha büyük şevkle devam edeceğiz. Gönül seferberliğinin yayılmasını var gücümüzle destekliyoruz."şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından partililerin görüşleri de alındı. Toplantı birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. Teşkilat mensupları, daha sonra ilçe gençlik kollarının 6. Olağan kongresine de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.