Ak Parti İlçe Başkanı Peker, Berat Kandilini kutladı

SİYASET 10.05.2017 - 10:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ak Parti İlçe Başkanı Peker, Berat Kandilini kutladı

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, " Kandilin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada huzur ve barışa vesile olmasını dilerim" dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin ve Alaşehirlilerin kandilini kutladı. Peker, Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, içtenlikle yapılan duaların kabul edileceğini haber veren Berat Gecesi'nin, ilahi affa ve rahmete ulaşmak için davranışların kontrol altına alınarak, iyiye ve güzele yönelmek isteyenlerin önüne açılmış bir fırsat kapısı olduğunu dile getirdi. Rıza Peker,  yayımladığı mesajda şunları kaydetti: "İnsanların hayırlısının, insanlara faydalı işler yapan kimsenin olduğu ilkesinden hareketle, gerek özel yaşamda ve gerekse kamu hizmetinde dürüstlüğü, güvenilir olmayı, hak ve hukuka riayeti, eşitlik ve adaleti ilke edinmeli, emanet ve sorumluluk bilincini korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle af ve mağfiret çağrısının yoğunlaştığı bu gecede, aziz milletimizin, hemşerilerimizin ve İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ederken, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada huzur ve barışa vesile olmasını dilerim."
Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, " Kandilin başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada huzur ve barışa vesile olmasını dilerim" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin ve Alaşehirlilerin kandilini kutladı. Peker, Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, içtenlikle yapılan duaların kabul edileceğini haber veren Berat Gecesi'nin, ilahi affa ve rahmete ulaşmak için davranışların kontrol altına alınarak, iyiye ve güzele yönelmek isteyenlerin önüne açılmış bir fırsat kapısı olduğunu dile getirdi.

Rıza Peker,  yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

"İnsanların hayırlısının, insanlara faydalı işler yapan kimsenin olduğu ilkesinden hareketle, gerek özel yaşamda ve gerekse kamu hizmetinde dürüstlüğü, güvenilir olmayı, hak ve hukuka riayeti, eşitlik ve adaleti ilke edinmeli, emanet ve sorumluluk bilincini korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle af ve mağfiret çağrısının yoğunlaştığı bu gecede, aziz milletimizin, hemşerilerimizin ve İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ederken, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada huzur ve barışa vesile olmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.