AK PARTİ İLÇE YÜRÜTME KURULU BELLİ OLDU

12.10.2020 - 10:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ İLÇE YÜRÜTME KURULU BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi sonrası yürütme kurulu listesi de belli oldu. Teşkilat Başkanlığına İbrahim Kömbeci getirilirken, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına ise Hüseyin Boğa getirildi. Fatih Meşe ise ilçe sekreteri oldu.
7. Olağan kongresini gerçekleştiren AK Parti İlçe Teşkilatında kongre sonrası yürütme kurulu üyeleri de belirlendi. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Hüseyin Boğa getirilirken, Teşkilat Başkanlığı ise İbrahim Kömbeci’ye verildi. Parti teşkilatında İlçe Sekreterliği görevini ise Fatih Meşe yürütecek. KÖMBECİ; “ÖZVERİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ” Kongre ve sonrasını değerlendirdiğimiz AK Parti Teşkilat Başkanı İbrahim Kömbeci, “Cumhurbaşkanımıza, partimize ve bizlere o y vermiş 24 bin 500 partilimize layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi. Kongrenin Alaşehir’e hayırlı olmasını dileyen Kömbeci, “Parti teşkilatında tekrar görev aldığım için büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Şahsımı bu zorlu ve değerli göreve layık gören İlçe Başkanımız Sayın Yaşar Demirel’e teşekkür ediyorum. Şahsıma duyulan güveni boşa çıkarmamak için tüm partili arkadaşlarımla büyük bir özveri içinde ilçemize ve halkımıza hizmet etmeye çalışacağım.”dedi. Alaşehir’i daha yaşanabilir ve sorunsuz bir şehir haline getirmek için hükümet tarafından hazırlanan birçok projenin halen uygulanmakta olduğunu ifade eden Kömbeci, projelerin takipçisi olduklarını ve bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını da söyledi. AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YAŞAR DEMİREL’İN BAŞKANLIĞINDA OLUŞAN YÜRÜTME KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU: Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Boğa, İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Kömbeci, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Sencer Türkmen, Tanıtım ve Medya Başkanı Kadir Demir, Sosyal Politikalar Başkanı Ali Türkmen, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Harman, Ekonomi İşler Başkanı Mesut Duman, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Nadire Kocatürk, Mali ve İdari İşler Başkanı Osman Kaya ve İlçe Sekreteri Fatih Meşe.      
Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi sonrası yürütme kurulu listesi de belli oldu. Teşkilat Başkanlığına İbrahim Kömbeci getirilirken, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına ise Hüseyin Boğa getirildi. Fatih Meşe ise ilçe sekreteri oldu.

7. Olağan kongresini gerçekleştiren AK Parti İlçe Teşkilatında kongre sonrası yürütme kurulu üyeleri de belirlendi. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Hüseyin Boğa getirilirken, Teşkilat Başkanlığı ise İbrahim Kömbeci’ye verildi. Parti teşkilatında İlçe Sekreterliği görevini ise Fatih Meşe yürütecek.

KÖMBECİ; “ÖZVERİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Kongre ve sonrasını değerlendirdiğimiz AK Parti Teşkilat Başkanı İbrahim Kömbeci, “Cumhurbaşkanımıza, partimize ve bizlere o y vermiş 24 bin 500 partilimize layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi. Kongrenin Alaşehir’e hayırlı olmasını dileyen Kömbeci, “Parti teşkilatında tekrar görev aldığım için büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Şahsımı bu zorlu ve değerli göreve layık gören İlçe Başkanımız Sayın Yaşar Demirel’e teşekkür ediyorum. Şahsıma duyulan güveni boşa çıkarmamak için tüm partili arkadaşlarımla büyük bir özveri içinde ilçemize ve halkımıza hizmet etmeye çalışacağım.”dedi.

Alaşehir’i daha yaşanabilir ve sorunsuz bir şehir haline getirmek için hükümet tarafından hazırlanan birçok projenin halen uygulanmakta olduğunu ifade eden Kömbeci, projelerin takipçisi olduklarını ve bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını da söyledi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YAŞAR DEMİREL’İN BAŞKANLIĞINDA OLUŞAN YÜRÜTME KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU: Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Boğa, İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Kömbeci, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Sencer Türkmen, Tanıtım ve Medya Başkanı Kadir Demir, Sosyal Politikalar Başkanı Ali Türkmen, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Harman, Ekonomi İşler Başkanı Mesut Duman, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Nadire Kocatürk, Mali ve İdari İşler Başkanı Osman Kaya ve İlçe Sekreteri Fatih Meşe.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.