AK PARTİ KADIN KOLLARI ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

SİYASET 24.04.2018 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ KADIN KOLLARI ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Alaşehir AK Parti Kadın Koları başkanı Nadiler Kocatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle Alaşehir Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde yatan çocukları ziyaret etti.
11 Nisan 2018 günü yapılan kadın kolları başkanlığını ikinci kez kazanarak, güven tazeleyen, AK Parti Alaşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nadire Kocatürk,Çocukları ve refakatçilerine beraberindeki ekiple beraber, geçmiş olsun dileğinde bulundu. HASTA ÇOCUKLARA MORAL VERİLDİ Başkan Kocatürk ziyarette yaptığı konuşmada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, rahatsızlıkları nedeniyle bayram kutlamalarına katılamayacak olan çocuklarımızın gönlünü almak, psikolojik destek verebilmek amacıyla geçmiş olsun ziyaretinde bulıunduk. Hastalıkların tedavisi sadece ilaç kullanmakla olamayabilir, moral vermek, psikolojik destek vermek de bir tedavi şeklidir. Hastaların yanında kalan refakatçilere de moral vermek, azda olsa onlarla sohbet etmek, onların yalnız olmadıklarını göstermeyi amaçladık. Allah çocuklarımıza şifalar, yakınlarına sabırlar versin. Bu tür sosyal çalışmalarımızı zaman zaman tekrar edeceğiz."dedi.
Alaşehir AK Parti Kadın Koları başkanı Nadiler Kocatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle Alaşehir Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde yatan çocukları ziyaret etti.

11 Nisan 2018 günü yapılan kadın kolları başkanlığını ikinci kez kazanarak, güven tazeleyen, AK Parti Alaşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nadire Kocatürk,Çocukları ve refakatçilerine beraberindeki ekiple beraber, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HASTA ÇOCUKLARA MORAL VERİLDİ

Başkan Kocatürk ziyarette yaptığı konuşmada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, rahatsızlıkları nedeniyle bayram kutlamalarına katılamayacak olan çocuklarımızın gönlünü almak, psikolojik destek verebilmek amacıyla geçmiş olsun ziyaretinde bulıunduk. Hastalıkların tedavisi sadece ilaç kullanmakla olamayabilir, moral vermek, psikolojik destek vermek de bir tedavi şeklidir. Hastaların yanında kalan refakatçilere de moral vermek, azda olsa onlarla sohbet etmek, onların yalnız olmadıklarını göstermeyi amaçladık. Allah çocuklarımıza şifalar, yakınlarına sabırlar versin. Bu tür sosyal çalışmalarımızı zaman zaman tekrar edeceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.