AK Partili gençler EVET gazetesi dağıttı

SİYASET 20.03.2017 - 09:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Partili gençler EVET gazetesi dağıttı

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması öncesi vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Manisa merkez ve merkez ilçeler ile diğer 15 ilçede , "Evet" isimli gazeteyi dağıtıyor.
AK Parti İl Gençlik Kolları İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İlkcan Durmaz, Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Demirel ile AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, anayasa değişikliği halk oylaması çalışmalarını Alaşehir'de sürdürüyor. 7 Şubat 2017 tarihinden beri 9 ilçede sokak sokak gezerek, vatandaşlara yeni anayasa hakkında bilgilendirme bulunan AK Parti'li gençler, önceki gün de Alaşehir'de vatandaşları ziyaret ederek, "Evet" gazetesi dağıttı.   DEMİREL; "ALAŞEHİR'E  4. KEZ GELDİK"   16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını vurgulayan AK Parti İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Demirel,  Vatandaşlara anayasaya eklenecek 18 maddenin ayrıntılı olarak anlatıldığı "Evet" isimli gazeteleri dağıttıklarını belirtti. Demirel, "Anayasa değişikliği için yapılacak halkoylaması öncesi çalışmalarımızı Alaşehir'de sürdürdük. Bu bizim çalışmalar kapsamında Alaşehir'e 4. gelişimiz. Bugün şehir merkezinin yanı sıra Piyadeler ve Killik mahallelerimize de giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip, onlara "Evet" gazetesi dağıttık. Bugün Alaşehir'de esnaf, kıraathane ve ev ziyaretleri yaptık. Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret ettik. Tıp Bayramı dolayısıyla hastane ve sağlık kurumlarını ziyaret edip, tıp çalışanlarının günlerini kutladık. Çalışma programımız kapsamında Manisa'nın 17 ilçesinde ziyaretler yapacağız" dedi.
AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması öncesi vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Manisa merkez ve merkez ilçeler ile diğer 15 ilçede , "Evet" isimli gazeteyi dağıtıyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İlkcan Durmaz, Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Demirel ile AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, anayasa değişikliği halk oylaması çalışmalarını Alaşehir'de sürdürüyor. 7 Şubat 2017 tarihinden beri 9 ilçede sokak sokak gezerek, vatandaşlara yeni anayasa hakkında bilgilendirme bulunan AK Parti'li gençler, önceki gün de Alaşehir'de vatandaşları ziyaret ederek, "Evet" gazetesi dağıttı.

 

DEMİREL; "ALAŞEHİR'E  4. KEZ GELDİK"

 

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını vurgulayan AK Parti İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Demirel,  Vatandaşlara anayasaya eklenecek 18 maddenin ayrıntılı olarak anlatıldığı "Evet" isimli gazeteleri dağıttıklarını belirtti. Demirel, "Anayasa değişikliği için yapılacak halkoylaması öncesi çalışmalarımızı Alaşehir'de sürdürdük. Bu bizim çalışmalar kapsamında Alaşehir'e 4. gelişimiz. Bugün şehir merkezinin yanı sıra Piyadeler ve Killik mahallelerimize de giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip, onlara "Evet" gazetesi dağıttık. Bugün Alaşehir'de esnaf, kıraathane ve ev ziyaretleri yaptık. Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret ettik. Tıp Bayramı dolayısıyla hastane ve sağlık kurumlarını ziyaret edip, tıp çalışanlarının günlerini kutladık. Çalışma programımız kapsamında Manisa'nın 17 ilçesinde ziyaretler yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.