AK PARTİLİLER BAYRAMLAŞTI

SİYASET 01.09.2017 - 21:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİLİLER BAYRAMLAŞTI

AK Parti Alaşehir Teşkilatı'nın bayramlaşma programına, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur katıldı. Bayramın 1. Günü parti lokalinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Baybatur, partililerle kucaklaştı.
AK Parti Alaşehir Teşkilatı'nda, bayramlaşma bayramın 1. Günü yapıldı. Bayramlaşma programına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve İl Başkan Yardımcısı Selman Alkış katıldı. Partililerle tek tek bayramlaşan ve sohbet eden Baybatur, Alaşehirlilerin de kurban bayramını kutladı. PEKER: HİÇ HEYECANIMIZI KAYBETMEDİK Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, kutlu davada 3 yıl gençlik kolları başkanlığı, 2 yıl parti yöneticiliği ve 4 yıla yakın da ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, "Partimiz kongre sürecine girmiştir. Teşkilatımız ile ilgili değerlendirmeler sürmektedir. Bu kutlu yolda, bir nefer ve asker olarak görev yapmayı sürdüreceğim. Görevimiz süresinde 6 seçim atlattık. Bazılarında başarısız olmuşuzdur, ama yılgınlık asla. Davamıza aynı heyecanla çalışmayı sürdürdük. Bir ve diri olmamız lazım. Kime görev verilirse, etrafında birleşmeliyiz. Bu vesile ile İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum."dedi. BAYBATUR: AK PARTİ TÜM İSLAM COĞRAFYASININ ÜMİDİDİR Partililere hitap eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da birlik beraberlik mesajı verdi. Baybatur, İslam aleminin kurban bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, "Kısır döngüleri bir kenara bırakarak, bir ve diri olma zamanıdır. Bu kutlu dava sadece Türkiye'nin değil, tüm İslam coğrafyasının ümididir. Ala-şehir bu kısır çekişmelerden çok şeyler kaybetti. 15 yılda 12 ilçe başkanı geldi, gitti. Önümüzde yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçileri var. Bu seçimlerden başarıyla çıkma zorunluluğumuz var. Bunun yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Başta Manisa büyükşehir ve Alaşehir'de seçimleri kazanmalıyız. Bu potansiyel Alaşehir'de var. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, kurbanlarınızın Allah (c.c) indinde kabul olmasını niyaz ediyor, bayramlarınızı tekrar kutluyorum. Hepinizi rabbime emanet ediyorum."şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından partililerin üzümün durumu hakkındaki sorularını da yanıtlayan Baybatur, üzümün avans fiyatlarının açıklanması için bayramdan sonra girişimlerde bulunacağını söyledi. Baybatur, partililerle vedalaştıktan sonra Alaşehir'den ayrıldı.
AK Parti Alaşehir Teşkilatı'nın bayramlaşma programına, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur katıldı. Bayramın 1. Günü parti lokalinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Baybatur, partililerle kucaklaştı.

AK Parti Alaşehir Teşkilatı'nda, bayramlaşma bayramın 1. Günü yapıldı. Bayramlaşma programına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve İl Başkan Yardımcısı Selman Alkış katıldı. Partililerle tek tek bayramlaşan ve sohbet eden Baybatur, Alaşehirlilerin de kurban bayramını kutladı.

PEKER: HİÇ HEYECANIMIZI KAYBETMEDİK

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, kutlu davada 3 yıl gençlik kolları başkanlığı, 2 yıl parti yöneticiliği ve 4 yıla yakın da ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, "Partimiz kongre sürecine girmiştir. Teşkilatımız ile ilgili değerlendirmeler sürmektedir. Bu kutlu yolda, bir nefer ve asker olarak görev yapmayı sürdüreceğim. Görevimiz süresinde 6 seçim atlattık. Bazılarında başarısız olmuşuzdur, ama yılgınlık asla. Davamıza aynı heyecanla çalışmayı sürdürdük. Bir ve diri olmamız lazım. Kime görev verilirse, etrafında birleşmeliyiz. Bu vesile ile İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum."dedi.

BAYBATUR: AK PARTİ TÜM İSLAM COĞRAFYASININ ÜMİDİDİR

Partililere hitap eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da birlik beraberlik mesajı verdi. Baybatur, İslam aleminin kurban bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, "Kısır döngüleri bir kenara bırakarak, bir ve diri olma zamanıdır. Bu kutlu dava sadece Türkiye'nin değil, tüm İslam coğrafyasının ümididir. Ala-şehir bu kısır çekişmelerden çok şeyler kaybetti. 15 yılda 12 ilçe başkanı geldi, gitti. Önümüzde yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçileri var. Bu seçimlerden başarıyla çıkma zorunluluğumuz var. Bunun yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Başta Manisa büyükşehir ve Alaşehir'de seçimleri kazanmalıyız. Bu potansiyel Alaşehir'de var. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, kurbanlarınızın Allah (c.c) indinde kabul olmasını niyaz ediyor, bayramlarınızı tekrar kutluyorum. Hepinizi rabbime emanet ediyorum."şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından partililerin üzümün durumu hakkındaki sorularını da yanıtlayan Baybatur, üzümün avans fiyatlarının açıklanması için bayramdan sonra girişimlerde bulunacağını söyledi. Baybatur, partililerle vedalaştıktan sonra Alaşehir'den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.