Alaşehir Belediyesi 5 Mahallede Birden Çalışıyor

BELEDİYE 10.05.2019 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyesi 5 Mahallede Birden Çalışıyor

Alaşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsalda Horzumkeserler,Subaşı ve Yeşilyurt'ta ve merkezde de İstasyon  ve Kurtuluş Mahallerinde çalışmalarına devam ediyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumkeserler Mahallesinde büz döşeme çalışmalarına devam ederken  bir yandan da Yeşilyurt ve Subaşı mahallelerinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Merkez Mahallelerde asfalt  yama çalışmalarına devam eden fen işleri ekipleri İstasyon ve Kurtuluş mahallelerinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı  Ahmet Öküzcüoğlu, "Çalışmalarımız 87 mahallede tüm hızıyla devam edecek .Merkez ve kırsal mahallelerde  ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."dedi.
Alaşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsalda Horzumkeserler,Subaşı ve Yeşilyurt'ta ve merkezde de İstasyon  ve Kurtuluş Mahallerinde çalışmalarına devam ediyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumkeserler Mahallesinde büz döşeme çalışmalarına devam ederken  bir yandan da Yeşilyurt ve Subaşı mahallelerinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Merkez Mahallelerde asfalt  yama çalışmalarına devam eden fen işleri ekipleri İstasyon ve Kurtuluş mahallelerinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı  Ahmet Öküzcüoğlu, "Çalışmalarımız 87 mahallede tüm hızıyla devam edecek .Merkez ve kırsal mahallelerde  ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.