Alaşehir Belediyesinin eğitime verdiği destekler sürüyor

EĞİTİM 12.01.2017 - 09:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyesinin eğitime verdiği destekler sürüyor

Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencileri okullarının bahçesine Alaşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan peyzaj, kum saha ve spor tesis alanları için Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekküre geldi.
Eğitime sağladığı imkan ve desteklerle bilinen  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçedeki okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi. eğitime olan desteklerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.   KARAÇOBAN; ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"   Daha önce birçok okulun eksikliklerini gidererek bakım ve onarım çalışmaları yapan ve eğitime olan desteğini sürdüren Alaşehir Belediyesi, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunun bahçesine peyzaj, kum saha ve spor tesis alanları oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin okullarına yakın ve güvenilir ortamda zaman geçirip spor yapabilmelerine önem verdiklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunun bahçesinde başlattığımız peyzaj, kum saha ve spor tesisleri oluşturma çabalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmalarına belediye olarak büyük önem veriyoruz. Bu düşünceden hareketle ilçemizdeki okullarımızda bu türden destek ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz" dedi. Önceki gün düzenlenen Halk Günü toplantısına katılan Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencileri okullarında yaptıkları çalışmalar nedeniyle  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekkür ettiler. 
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencileri okullarının bahçesine Alaşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan peyzaj, kum saha ve spor tesis alanları için Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekküre geldi.

Eğitime sağladığı imkan ve desteklerle bilinen  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçedeki okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi. eğitime olan desteklerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

KARAÇOBAN; ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

 

Daha önce birçok okulun eksikliklerini gidererek bakım ve onarım çalışmaları yapan ve eğitime olan desteğini sürdüren Alaşehir Belediyesi, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunun bahçesine peyzaj, kum saha ve spor tesis alanları oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin okullarına yakın ve güvenilir ortamda zaman geçirip spor yapabilmelerine önem verdiklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunun bahçesinde başlattığımız peyzaj, kum saha ve spor tesisleri oluşturma çabalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmalarına belediye olarak büyük önem veriyoruz. Bu düşünceden hareketle ilçemizdeki okullarımızda bu türden destek ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Önceki gün düzenlenen Halk Günü toplantısına katılan Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencileri okullarında yaptıkları çalışmalar nedeniyle  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.