Alaşehir Belediyespor 2.lig'de

SPOR 24.03.2016 - 09:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyespor 2.lig'de

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2.lige yükselme liderlik maçında Bursaspor'a 3-0 lık setlerle mağlup oldu. Grubunda ikinci sırayı daha önce garantileyen ekibimiz, mağlubiyete rağmen 2.lige merhaba dedi.
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Voleybol 3. Ligi Final karşılaşmalarında gurubunda ilk ikiye girerek Bayanlar Voleybol 2. Ligi'ne yükseldi. Alaşehir Belediyesporlu Bayan Voleybolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı. Ankara'da oynanan Bayanlar Voleybol 3. Ligi Final karşılaşmalarında gruplarını ilk iki sırada tamamlayan Alaşehir Belediyespor, Bursaspor, Samsun B.Şehir Anakent ve Vakıfbank takımları 2. Lig’e yükselmeye hak kazandı.   BİRİNCİ GURUPTA BURSAPOR VE ALAŞEHİR BELEDİYESPOR HEDEFE ULAŞTI   1. Grup'u lider bitiren Bursaspor'a kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi verirken grubunu ikinci sırada tamamlayan Alaşehir Belediyespor takımına ödüllerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.   İKİNCİ GURUPTA SAMSUN B.ŞEHİR ANAKENT VE VAKIFBANK MUTLU SONA ULAŞTI   2. Grup'ta birinciliği elde eden Vakıfbank, kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu'dan alırken grubu 2. sırada bitiren Samsun B.Şehir Anakent'e madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Müdürü Sezgin Eren, kupasını ise Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Genel Sekreteri ve Ankara Voleybol İl Temsilcisi Eyüp Bostancı takdim etti. Final müsabakalarında son gün alınan sonuçlar ve 1. ve 2. Gurupta oluşan puan durumu şu şekilde; Gençlerbirliği 0–3 Denizli Gençlik Hizmetleri Alaşehir Bld. 0–3 Bursaspor 2. Grup Sonuçlar Samsun B.Şehir Anakent 3–2 Tire Bld. Vakıfbank 3–1 Bahçelievler Voleybol
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2.lige yükselme liderlik maçında Bursaspor'a 3-0 lık setlerle mağlup oldu. Grubunda ikinci sırayı daha önce garantileyen ekibimiz, mağlubiyete rağmen 2.lige merhaba dedi.

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Voleybol 3. Ligi Final karşılaşmalarında gurubunda ilk ikiye girerek Bayanlar Voleybol 2. Ligi'ne yükseldi. Alaşehir Belediyesporlu Bayan Voleybolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı. Ankara'da oynanan Bayanlar Voleybol 3. Ligi Final karşılaşmalarında gruplarını ilk iki sırada tamamlayan Alaşehir Belediyespor, Bursaspor, Samsun B.Şehir Anakent ve Vakıfbank takımları 2. Lig’e yükselmeye hak kazandı.

 

BİRİNCİ GURUPTA BURSAPOR VE ALAŞEHİR BELEDİYESPOR HEDEFE ULAŞTI

 

1. Grup'u lider bitiren Bursaspor'a kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi verirken grubunu ikinci sırada tamamlayan Alaşehir Belediyespor takımına ödüllerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

 

İKİNCİ GURUPTA SAMSUN B.ŞEHİR ANAKENT VE VAKIFBANK MUTLU SONA ULAŞTI

 

2. Grup'ta birinciliği elde eden Vakıfbank, kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu'dan alırken grubu 2. sırada bitiren Samsun B.Şehir Anakent'e madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Müdürü Sezgin Eren, kupasını ise Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Genel Sekreteri ve Ankara Voleybol İl Temsilcisi Eyüp Bostancı takdim etti. Final müsabakalarında son gün alınan sonuçlar ve 1. ve 2. Gurupta oluşan puan durumu şu şekilde; Gençlerbirliği 0–3 Denizli Gençlik Hizmetleri Alaşehir Bld. 0–3 Bursaspor 2. Grup Sonuçlar Samsun B.Şehir Anakent 3–2 Tire Bld. Vakıfbank 3–1 Bahçelievler Voleybol

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.