Alaşehir Belediyespor, Çetin ve ekibiyle sözleşme yeniledi

SPOR 16.05.2017 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyespor, Çetin ve ekibiyle sözleşme yeniledi

Alaşehir Belediyespor Kulübü, 3 sezon önce 3 yıllık anlaşma yaptığı Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş antrenörü Kürşad Çetin, Yardımcı antrenör Murat Benekli, alan antrenörleri Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Kürşad Çetin ve ekibi, bir yıl daha takımın başında kalacak. Alaşehir Belediyespor Kulübü, Çetin ve Yardımcı antrenör Murat Benekli, alan antrenörleri Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. ÇÖMÇÖM; "HAYIRLI OLSUN" Voleybol şube sorumlusu Şevket Çömçömoğlu yeni sözleşmenin taraflara ve  kulübe hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken bazı açıklamalarda bulundu. Çömçöm, "Uzun yıllardır tanıştığımız ve çalıştığımız antrenörümüzle ve ekibiyle profesyonel ilişkilerin dışında çok samimi bir ortamda çalışma şansı bulduk. Bugüne kadar biz antrenörlerimize ve oyuncularımıza kulüp olarak sorumluluklarımızı yerine getirirken onlar da birer Alaşehirli gibi fedakarca çalışmalarını yaptılar ve sorumluluklarını yerine getirdiler. Bu mutlu süreci bir sezon daha devam ettirme kararı aldık. Hedeflerimiz ilk gün yola çıkarken olduğu gibi Alaşehir'de voleybolu sevdirmek voleybolla birlikte Alaşehir Belediyespor'u ve Alaşehir'i bu camiada ve ülkede ismi geçen bir pozisyona getirmektir. Belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'ın da destekleriyle bizleri daha güzel sezonların beklediğine inanıyorum. Camiamıza bundan önce olduğu gibi mutlu ve başarılı bir sezon diliyorum. Allah yardımcımız olsun'' dedi. ÇETİN; "BEN VE ARKADAŞLARIM BURADA ÇOK MUTLUYUZ" Ekibiyle birlikte bir yıl daha Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımına hizmet verecek olan Başantrenör Kürşad Çetin de yaptığı açıklamada ''Alaşehir artık bizim kendi memleketimiz ve evimiz oldu. Antrenör arkadaşlarımla ben burada çok mutluyuz. Gerek voleybol şube sorumlumuz, gerek belediye başkanımız ve gerekse buradaki büyüklerimiz her platformda her şartta olduğu gibi bize yine sahip çıkmışlardır. Şehrimize ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Bizi destekleyen insanları inşallah mahcup etmeyiz. Her sezon olduğu gibi bu sezonda çok çalışarak saha içerisinde iyi voleybol izleteceğimize eminim. Hedefimiz belediye başkanımız ve voleybol şube sorumlumuzun da söylediği gibi lige renk katmaktır." dedi.
Alaşehir Belediyespor Kulübü, 3 sezon önce 3 yıllık anlaşma yaptığı Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş antrenörü Kürşad Çetin, Yardımcı antrenör Murat Benekli, alan antrenörleri Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Kürşad Çetin ve ekibi, bir yıl daha takımın başında kalacak. Alaşehir Belediyespor Kulübü, Çetin ve Yardımcı antrenör Murat Benekli, alan antrenörleri Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

ÇÖMÇÖM; "HAYIRLI OLSUN"

Voleybol şube sorumlusu Şevket Çömçömoğlu yeni sözleşmenin taraflara ve  kulübe hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken bazı açıklamalarda bulundu. Çömçöm, "Uzun yıllardır tanıştığımız ve çalıştığımız antrenörümüzle ve ekibiyle profesyonel ilişkilerin dışında çok samimi bir ortamda çalışma şansı bulduk. Bugüne kadar biz antrenörlerimize ve oyuncularımıza kulüp olarak sorumluluklarımızı yerine getirirken onlar da birer Alaşehirli gibi fedakarca çalışmalarını yaptılar ve sorumluluklarını yerine getirdiler. Bu mutlu süreci bir sezon daha devam ettirme kararı aldık. Hedeflerimiz ilk gün yola çıkarken olduğu gibi Alaşehir'de voleybolu sevdirmek voleybolla birlikte Alaşehir Belediyespor'u ve Alaşehir'i bu camiada ve ülkede ismi geçen bir pozisyona getirmektir. Belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'ın da destekleriyle bizleri daha güzel sezonların beklediğine inanıyorum. Camiamıza bundan önce olduğu gibi mutlu ve başarılı bir sezon diliyorum. Allah yardımcımız olsun'' dedi.

ÇETİN; "BEN VE ARKADAŞLARIM BURADA ÇOK MUTLUYUZ"

Ekibiyle birlikte bir yıl daha Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımına hizmet verecek olan Başantrenör Kürşad Çetin de yaptığı açıklamada ''Alaşehir artık bizim kendi memleketimiz ve evimiz oldu. Antrenör arkadaşlarımla ben burada çok mutluyuz. Gerek voleybol şube sorumlumuz, gerek belediye başkanımız ve gerekse buradaki büyüklerimiz her platformda her şartta olduğu gibi bize yine sahip çıkmışlardır. Şehrimize ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Bizi destekleyen insanları inşallah mahcup etmeyiz. Her sezon olduğu gibi bu sezonda çok çalışarak saha içerisinde iyi voleybol izleteceğimize eminim. Hedefimiz belediye başkanımız ve voleybol şube sorumlumuzun da söylediği gibi lige renk katmaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.