ALAŞEHİR ÇKSM'DE YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

GÜNDEM 21.06.2019 - 09:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR ÇKSM'DE YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri, muhteşem bir yılsonu gösterisi sahneledi. Şehit Fethi Sekin Tiyatrosu'nda farklı ve eğlenceli sunumlar yapan öğrenciler, gösterileriyle ailelerini oldukça mutlu etti.
Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde, Eylül -Haziran dönemi okul öncesi ve bale öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu gösterisi veliler ve misafirler tarafından beğeniyle izlendi. Şehit Fethi Sekin Tiyatrosunda sergilenen gösteride 55 öğrenci sahne aldı. Bale gurubu öğrencileri gösteri sonunda hazırladıkları Babalar Günü videosunu izleterek, babalarını sahneye davet edip babalarına çiçek verdi. Miniklerin gösterileri veliler ve misafirler tarafından ayakta alkışlandı. Veliler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çocuklar için sunduğu imkanlar nedeniyle teşekkür etti.  BELGELERİNİ ALDILAR Yıl sonu gösterisi sonrasında öğrencilere Alaşehir MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Ahir ve Yönetimi , Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Çağrı Oğuzalp Coşkun, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Suat Çete ve Manisa Büyükşehir Koordinatörü Mustafa Korkusuz tarafından belge verildi. Manisa merkez ve ilçelerinde açılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde 4-12 yaş gurubuna ait çocuklar için Türkçe, satranç, gitar, mental aritmetik, bale, ritmik jimnastik, İngilizce, matematik ve resim branşlarında eğitimler veriliyor.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri, muhteşem bir yılsonu gösterisi sahneledi. Şehit Fethi Sekin Tiyatrosu'nda farklı ve eğlenceli sunumlar yapan öğrenciler, gösterileriyle ailelerini oldukça mutlu etti.

Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde, Eylül -Haziran dönemi okul öncesi ve bale öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu gösterisi veliler ve misafirler tarafından beğeniyle izlendi. Şehit Fethi Sekin Tiyatrosunda sergilenen gösteride 55 öğrenci sahne aldı. Bale gurubu öğrencileri gösteri sonunda hazırladıkları Babalar Günü videosunu izleterek, babalarını sahneye davet edip babalarına çiçek verdi. Miniklerin gösterileri veliler ve misafirler tarafından ayakta alkışlandı. Veliler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çocuklar için sunduğu imkanlar nedeniyle teşekkür etti. 

BELGELERİNİ ALDILAR

Yıl sonu gösterisi sonrasında öğrencilere Alaşehir MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Ahir ve Yönetimi , Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Çağrı Oğuzalp Coşkun, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Suat Çete ve Manisa Büyükşehir Koordinatörü Mustafa Korkusuz tarafından belge verildi.

Manisa merkez ve ilçelerinde açılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde 4-12 yaş gurubuna ait çocuklar için Türkçe, satranç, gitar, mental aritmetik, bale, ritmik jimnastik, İngilizce, matematik ve resim branşlarında eğitimler veriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.