ALAŞEHİR’DE 9 OKULA PRESTİJ ÖDÜLÜ VERİLDİ

24.09.2020 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE 9 OKULA PRESTİJ ÖDÜLÜ VERİLDİ

Alaşehir’de ‘Beslenme Dostu Okul’ sayısı 9’a yükseldi. 4 okul yeni sertifika alamaya hak kazanırken, 5 okulun da sertifikaları yenilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, sertifika alan okul müdürlerine belgelerini törenle verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile hazırlanmış olan ‘Beslenme Dostu Okul Programı Projesi ‘nde 4 yeni okul belge alma hakkı kazandı. Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı devlet, özel okul ve kurumların sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve  bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında Alaşehir’de 4 yeni okul belge alma hakkı kazandı. 5 Okulun da belge sertifikaları yenilendi. GÜNEŞ: OKULLARIMIZIN BAŞARILARI TESCİLLENDİ Törende konuşan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile hazırlanmış olan 'Beslenme Dostu Okul Programı Projesi' kapsamında 4 okulumuz belge almaya hak kazanırken, 5 okulumuzun da sertifikaları yenilendi. Böylece okullarımız sağlığa uygunluk koşullarını belgelediler. Beslenmenin ve hijyenin öneminin ortaya çıktığı bu günlerde anlamlı bir belge ile okullarımız kalitelerini ortaya koydular.  Harika Çocuklar Anaokulu, Kavaklıdere Atatürk ilkokulu, Yıldırım Beyazıt İlkokulu ve  Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni belge alırken, Osman Akça İlkokulu, Hüsnü Özay Anaokulu,  Mustafa  Beşikçioğlu Ortaokulu, Hacı Kelepirci İlkokulu  ve Hacı Kelepirci ortakokulu   belgelerini yenilemeyi hak etti. Bu konuda emeği olan tüm yetkilileri kutluyoruz.”dedi. Belge almaya hak kazanan okul müdürleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Şube Müdürü Yasemin Oral’ın da katıldığı törenle belgelerini aldı.
Alaşehir’de ‘Beslenme Dostu Okul’ sayısı 9’a yükseldi. 4 okul yeni sertifika alamaya hak kazanırken, 5 okulun da sertifikaları yenilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, sertifika alan okul müdürlerine belgelerini törenle verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile hazırlanmış olan ‘Beslenme Dostu Okul Programı Projesi ‘nde 4 yeni okul belge alma hakkı kazandı. Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı devlet, özel okul ve kurumların sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve  bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında Alaşehir’de 4 yeni okul belge alma hakkı kazandı. 5 Okulun da belge sertifikaları yenilendi.

GÜNEŞ: OKULLARIMIZIN BAŞARILARI TESCİLLENDİ

Törende konuşan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile hazırlanmış olan 'Beslenme Dostu Okul Programı Projesi' kapsamında 4 okulumuz belge almaya hak kazanırken, 5 okulumuzun da sertifikaları yenilendi. Böylece okullarımız sağlığa uygunluk koşullarını belgelediler. Beslenmenin ve hijyenin öneminin ortaya çıktığı bu günlerde anlamlı bir belge ile okullarımız kalitelerini ortaya koydular.  Harika Çocuklar Anaokulu, Kavaklıdere Atatürk ilkokulu, Yıldırım Beyazıt İlkokulu ve  Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni belge alırken, Osman Akça İlkokulu, Hüsnü Özay Anaokulu,  Mustafa  Beşikçioğlu Ortaokulu, Hacı Kelepirci İlkokulu  ve Hacı Kelepirci ortakokulu   belgelerini yenilemeyi hak etti. Bu konuda emeği olan tüm yetkilileri kutluyoruz.”dedi. Belge almaya hak kazanan okul müdürleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Şube Müdürü Yasemin Oral’ın da katıldığı törenle belgelerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.