Alaşehir’de Altyapı Talepleri ile İlgili İncelemede Bulunuldu

09.06.2020 - 09:34, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’de Altyapı Talepleri ile İlgili İncelemede Bulunuldu

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Alaşehir’in Şeyhsinan, İstasyon ve Kavaklıdere Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarlarının altyapı talepleri dinlenerek programa alındı.
 Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin taleplerini alarak hizmetlerine hayat veriyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Alaşehir’in Şeyhsinan, İstasyon ve Kavaklıdere Mahallelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz da eşlik etti. Daire Başkanı Deniz, gerçekleştirdiği ziyarette mahallelerin altyapı ihtiyaçları doğrultusunda incelemeler yaptı. Altyapı ihtiyaçları doğrultusunda yapım işleri programa alındı. Şeyhsinan Muhtarı Mustafa Yılmaz ile de görüşen Daire Başkanı Deniz, mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.  “VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇ DUYDUĞU HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Alaşehir’de yaptığı ziyaret sonrasında şu açıklamaları yaptı: “Kontrollü sosyal yaşam uygulaması doğrultusunda Alaşehir’de Şeyhsinan, İstasyon ve Kavaklıdere Mahallelerini ziyaret ettik. Biz kurum olarak her an muhtarlarımızın yanındayız. Mahallelerimizde gerekli incelemeleri yaparak altyapı taleplerini programımıza aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Alaşehir’in Şeyhsinan, İstasyon ve Kavaklıdere Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarlarının altyapı talepleri dinlenerek programa alındı.

 Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin taleplerini alarak hizmetlerine hayat veriyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Alaşehir’in Şeyhsinan, İstasyon ve Kavaklıdere Mahallelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz da eşlik etti. Daire Başkanı Deniz, gerçekleştirdiği ziyarette mahallelerin altyapı ihtiyaçları doğrultusunda incelemeler yaptı. Altyapı ihtiyaçları doğrultusunda yapım işleri programa alındı. Şeyhsinan Muhtarı Mustafa Yılmaz ile de görüşen Daire Başkanı Deniz, mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

 “VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇ DUYDUĞU HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Alaşehir’de yaptığı ziyaret sonrasında şu açıklamaları yaptı: “Kontrollü sosyal yaşam uygulaması doğrultusunda Alaşehir’de Şeyhsinan, İstasyon ve Kavaklıdere Mahallelerini ziyaret ettik. Biz kurum olarak her an muhtarlarımızın yanındayız. Mahallelerimizde gerekli incelemeleri yaparak altyapı taleplerini programımıza aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.