ALAŞEHİR'DE AYAKKABI HIRSIZI KAMERAYA YAKALANDI

11.02.2021 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE AYAKKABI HIRSIZI KAMERAYA YAKALANDI

Alaşehir'de bir apartmana giren şahıs kapı önlerinde bulunan ayakkabıları yanında getirdiği çuvala doldurup olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anları apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Alaşehir'in merkez mahallelerinden Beşeylül Mahallesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda zanlı, gece saatlerinde apartmana geldi. Bütün dairelerin önüne bakarak beğendiği ayakkabıları alırken beğenmediklerini kenara koydu. HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Sabah olduğunda evlerinden çıkan vatandaşlar ayakkabılarının olmadığını görünce şok oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince ayakkabıların, gece saatlerinde apartmana giren bir şahıs tarafından çalındığını gördüler. Zanlının, aldığı ayakkabılarla beraber apartman içinden rahat tavırlarla çıktığı görüntülendi. HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI TEDBİRİNİZİ ALIN! Alaşehir'de İstasyon ve Beşeylül Mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelinde birçok apartmanda ayakkabı hırsızlığı yaşandı. Yaşanan olayların hepsi ufak ihmallerin sonucunda gelişti. Gece saatlerinde açık bırakılan apartman kapısı hırsızlara adeta davetiye çıkardı. Bana bir şey olmaz.” düşüncesiyle hırsızlıklara karşı önlem almayı ihmal edebiliyoruz. Geceleri rahat bir uyku uyumak ve evinizi daha güvenli kılmak sizin elinizde! İşte, hırsızlara karşı alınabilecek önlemler: -EVDE BULUNMADIĞINIZ GECELERDE BAZI IŞIKLARINIZI YANIK BIRAKMANIZ KÖTÜ NİYETLİ KİMSELERE EVDE OLDUĞUNUZ HİSSİNİ VERECEK VE ONLARI HİÇ IŞIK YANMAYAN EVLERE YÖNELTECEKTİR. HIRSIZA BİZ EVDE YOKUZ, RAHATLIKLA ÇALIŞABİLİRSİNİZ DERECESİNE PERDELERİ SIKI SIKIYA KAPATMANIZ GÜNDÜZLERİ EVİNİZİN KEŞFEDİLMESİNİ SAĞLAYACAKTIR. -KOMŞULARINIZLA SÜREKLİ DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLUN. UZUN SÜRELİ OLARAK EVİNİZİ TERK EDECEĞİNİZDE KOMŞULARINIZA BİLGİ VERİP EVİNİZE GÖZ KULAK OLMALARINI TEMBİH EDİN. -SEYYAR SATICI, BOHÇACI, FALCI, DİLENCİLERİ KESİNLİKLE APARTMANA ALMAYIN. APARTMANINIZA GİREN VEYA CİVARDA UZUN SÜRE GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP KİMSELERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE TAKİP EDİN. -DEĞERLİ MÜCEVHER, BİLEZİK VE BENZERİ EŞYALARINIZIN TOPLU HALDE DE OLSA ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAFINI, TELEVİZYON, MÜZİK SETİ GİBİ ELEKTRONİK EŞYALARINIZIN SERİ NUMARALARINI GÖSTEREN BİR LİSTE HIRSIZLIĞA UĞRAMANIZ HALİNDE YAPILACAK ARAŞTIRMADA ÇOK YARARLI OLACAKTIR.
Alaşehir'de bir apartmana giren şahıs kapı önlerinde bulunan ayakkabıları yanında getirdiği çuvala doldurup olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anları apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Alaşehir'in merkez mahallelerinden Beşeylül Mahallesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda zanlı, gece saatlerinde apartmana geldi. Bütün dairelerin önüne bakarak beğendiği ayakkabıları alırken beğenmediklerini kenara koydu.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Sabah olduğunda evlerinden çıkan vatandaşlar ayakkabılarının olmadığını görünce şok oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince ayakkabıların, gece saatlerinde apartmana giren bir şahıs tarafından çalındığını gördüler. Zanlının, aldığı ayakkabılarla beraber apartman içinden rahat tavırlarla çıktığı görüntülendi.

HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI TEDBİRİNİZİ ALIN!

Alaşehir'de İstasyon ve Beşeylül Mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelinde birçok apartmanda ayakkabı hırsızlığı yaşandı. Yaşanan olayların hepsi ufak ihmallerin sonucunda gelişti. Gece saatlerinde açık bırakılan apartman kapısı hırsızlara adeta davetiye çıkardı. Bana bir şey olmaz.” düşüncesiyle hırsızlıklara karşı önlem almayı ihmal edebiliyoruz. Geceleri rahat bir uyku uyumak ve evinizi daha güvenli kılmak sizin elinizde! İşte, hırsızlara karşı alınabilecek önlemler:

-EVDE BULUNMADIĞINIZ GECELERDE BAZI IŞIKLARINIZI YANIK BIRAKMANIZ KÖTÜ NİYETLİ KİMSELERE EVDE OLDUĞUNUZ HİSSİNİ VERECEK VE ONLARI HİÇ IŞIK YANMAYAN EVLERE YÖNELTECEKTİR. HIRSIZA BİZ EVDE YOKUZ, RAHATLIKLA ÇALIŞABİLİRSİNİZ DERECESİNE PERDELERİ SIKI SIKIYA KAPATMANIZ GÜNDÜZLERİ EVİNİZİN KEŞFEDİLMESİNİ SAĞLAYACAKTIR.

-KOMŞULARINIZLA SÜREKLİ DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLUN. UZUN SÜRELİ OLARAK EVİNİZİ TERK EDECEĞİNİZDE KOMŞULARINIZA BİLGİ VERİP EVİNİZE GÖZ KULAK OLMALARINI TEMBİH EDİN.

-SEYYAR SATICI, BOHÇACI, FALCI, DİLENCİLERİ KESİNLİKLE APARTMANA ALMAYIN. APARTMANINIZA GİREN VEYA CİVARDA UZUN SÜRE GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP KİMSELERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE TAKİP EDİN.

-DEĞERLİ MÜCEVHER, BİLEZİK VE BENZERİ EŞYALARINIZIN TOPLU HALDE DE OLSA ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAFINI, TELEVİZYON, MÜZİK SETİ GİBİ ELEKTRONİK EŞYALARINIZIN SERİ NUMARALARINI GÖSTEREN BİR LİSTE HIRSIZLIĞA UĞRAMANIZ HALİNDE YAPILACAK ARAŞTIRMADA ÇOK YARARLI OLACAKTIR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.