ALAŞEHİR'DE BAZI HAKİM VE SAVCILARIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

DİĞER 22.06.2020 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE BAZI HAKİM VE SAVCILARIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcının yeri değişti. Manisa'nın da aralarında olduğu 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. Alaşehir’de de kimi hakim ve savcıların görev yerleri değişti.
Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. Kararnameyle görev yeri değişen hakim, savcı ve başsavcıların listesi açıklandı. HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. Kararnameyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hakimler ve Savcılar Kurulunun, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılara başarılar diliyor, kararnamenin yargı camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. İŞTE, ALAŞEHİR'DEN AYRILAN VE ALAŞEHİR'E GELEN YARGI MENSUPLARININ BAZILARI ŞU ŞEKİLDE: HASAN TAHSİN KAHRAMAN ALAŞEHİR C.BAŞSAVCISI ÇORUM C.SAVCILIĞI, ABDULLAH SERT ŞEBİNKARAHİSAR C.BAŞSAVCISI ALAŞEHİR C.BAŞSAVCILIĞI, MÜSLÜM ERBOĞA ALAŞEHİR C.SAVCISI İSTANBUL ANADOLU C.SAVCILIĞI,  ASLI ERBOĞA ALAŞEHİR HÂKİMİ İSTANBUL ANADOLU HÂKİMLİĞİ, TUBA MUŞTU ALAŞEHİR C.SAVCISI ANKARA C.SAVCILIĞI, NESLİHAN ÖZGENÇ KAHRAMAN ALAŞEHİR HÂKİMİ ÇORUM HÂKİMLİĞİ, YÜCEL YÜREKLİ ALAŞEHİR HÂKİMİ ŞEBİNKARAHİSAR HÂKİMLİĞİ, RUKEN KAYA ALAŞEHİR HÂKİMİ ŞİRVAN HÂKİMLİĞİ, DİLEK KARA SÜTÇÜLER HÂKİMİ ALAŞEHİR HÂKİMLİĞİ, FATMA ÖZTÜRK GÜMÜŞHACIKÖY HÂKİMİ ALAŞEHİR HÂKİMLİĞİ'NE ATANDI.
HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcının yeri değişti. Manisa'nın da aralarında olduğu 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. Alaşehir’de de kimi hakim ve savcıların görev yerleri değişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. Kararnameyle görev yeri değişen hakim, savcı ve başsavcıların listesi açıklandı.

HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. Kararnameyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hakimler ve Savcılar Kurulunun, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılara başarılar diliyor, kararnamenin yargı camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

İŞTE, ALAŞEHİR'DEN AYRILAN VE ALAŞEHİR'E GELEN YARGI MENSUPLARININ BAZILARI ŞU ŞEKİLDE:

HASAN TAHSİN KAHRAMAN ALAŞEHİR C.BAŞSAVCISI ÇORUM C.SAVCILIĞI,

ABDULLAH SERT ŞEBİNKARAHİSAR C.BAŞSAVCISI ALAŞEHİR C.BAŞSAVCILIĞI,

MÜSLÜM ERBOĞA ALAŞEHİR C.SAVCISI İSTANBUL ANADOLU C.SAVCILIĞI,

 ASLI ERBOĞA ALAŞEHİR HÂKİMİ İSTANBUL ANADOLU HÂKİMLİĞİ,

TUBA MUŞTU ALAŞEHİR C.SAVCISI ANKARA C.SAVCILIĞI,

NESLİHAN ÖZGENÇ KAHRAMAN ALAŞEHİR HÂKİMİ ÇORUM HÂKİMLİĞİ,

YÜCEL YÜREKLİ ALAŞEHİR HÂKİMİ ŞEBİNKARAHİSAR HÂKİMLİĞİ,

RUKEN KAYA ALAŞEHİR HÂKİMİ ŞİRVAN HÂKİMLİĞİ,

DİLEK KARA SÜTÇÜLER HÂKİMİ ALAŞEHİR HÂKİMLİĞİ,

FATMA ÖZTÜRK GÜMÜŞHACIKÖY HÂKİMİ ALAŞEHİR HÂKİMLİĞİ'NE ATANDI.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.