ALAŞEHİR'DE EİKP ÖDEMELERİ EVLERE TESLİM EDİLDİ

GÜNDEM 07.04.2020 - 16:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE EİKP ÖDEMELERİ EVLERE TESLİM EDİLDİ

Alaşehir ilçesinde Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi (EİKP) kapsamında yapılan bin TL'lik yardım parası 4 bin 602 hak sahibi ailelere teslim edilmeye başlandı. 3 gün içerisinde, 19 ayrı ekip, 3 bin 680 hak sahibinin yardımını elden ulaştırdı.
Alaşehir Kaymakamlığınca PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimlerinden oluşturulan 19 ekip aracılığıyla başlayan Cuma, Cumartesi ve pazar günleri de devam eden ödemeler Alaşehir'de bulunan 4 bin 602 aileye teslim ediliyor.  Geride kalan Hak sahiplerine ödemlerin devam ettiğini belirten Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Ekonomik İstikrar Destek Programı kapsamında açıklanan ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın hesabına aktarılan bin TL'lik yardım paraları ödenmeye başlandı. Cumartesi ve pazar günleri de görevlilerimiz tarafından hak sahiplerine evlerinde teslimler sürdü. Vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan yardımları, evlerine kadar ulaştırıldı. Hak sahibi vatandaşlarımızın evde bulunmaları gerekmektedir. Sağlığımız için evde kalın diyoruz."dedi. 3 BİN 680 HAK SAHİBİ NAKDİ YARDIMINI ALDI Uçgun, “Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, Emniyet, Jandarma ve PTT Personellerimizden oluşan 19 ayrı ekip, 3 bin 680 vatandaşımızın EİKP Destek Programı 1000TL ödemelerini PTT şubesine gelmeden bizzat hanelere giderek teslim ettiler. Bu özverisinden dolayı Emniyet, Jandarma ve PTT başta olmak üzere dağıtımın tüm safhasında görev alan personelimize teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
Alaşehir ilçesinde Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi (EİKP) kapsamında yapılan bin TL'lik yardım parası 4 bin 602 hak sahibi ailelere teslim edilmeye başlandı. 3 gün içerisinde, 19 ayrı ekip, 3 bin 680 hak sahibinin yardımını elden ulaştırdı.

Alaşehir Kaymakamlığınca PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimlerinden oluşturulan 19 ekip aracılığıyla başlayan Cuma, Cumartesi ve pazar günleri de devam eden ödemeler Alaşehir'de bulunan 4 bin 602 aileye teslim ediliyor.  Geride kalan Hak sahiplerine ödemlerin devam ettiğini belirten Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Ekonomik İstikrar Destek Programı kapsamında açıklanan ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın hesabına aktarılan bin TL'lik yardım paraları ödenmeye başlandı. Cumartesi ve pazar günleri de görevlilerimiz tarafından hak sahiplerine evlerinde teslimler sürdü. Vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan yardımları, evlerine kadar ulaştırıldı. Hak sahibi vatandaşlarımızın evde bulunmaları gerekmektedir. Sağlığımız için evde kalın diyoruz."dedi.

3 BİN 680 HAK SAHİBİ NAKDİ YARDIMINI ALDI

Uçgun, “Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, Emniyet, Jandarma ve PTT Personellerimizden oluşan 19 ayrı ekip, 3 bin 680 vatandaşımızın EİKP Destek Programı 1000TL ödemelerini PTT şubesine gelmeden bizzat hanelere giderek teslim ettiler. Bu özverisinden dolayı Emniyet, Jandarma ve PTT başta olmak üzere dağıtımın tüm safhasında görev alan personelimize teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.