Alaşehir'de Emniyetten büyük operasyon

ASAYİŞ 16.01.2017 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de Emniyetten büyük operasyon

Alaşehir'de son yılların en büyük operasyonunu gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi Müdürlüğü ekipleri, piyasa değeri 100 bin TL. olan uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda iki kişi göz altına alınırken, M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 100 Bin TL olan uyuşturucu maddeyi ele geçirerek, bir çok gencin geleceğini kurtardı. Alaşehir Polisi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle Alaşehir'de büyük bir operasyon gerçekleştirildi. M. Ö ( 51) isimli kişinin evinde yapılan operasyonda uyuşturucu maddelerle yakalanan M.Ö ve eşi R.Ö ( 49)  göz altına alındılar. Önceki akşam adliyeye sevk edilen M.Ö tutuklanırken, eşi R.Ö adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. EVE BASKIN DÜZENLENDİ Manisa Kaçakçılık Şubesi Müdürlüğü ekipleri ve Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  tarafından birlikte yapılan operasyonda  Yeni Mahalle Mahallesi’nde ikamet eden  M.Ö ve  eşi  R.Ö’nün evlerinde  14 parça halinde 460 gram kristal tabir edilen alüminyum folyelere sarılı fişek ve şeffaf poşetler içerisinde satışa hazır vaziyette Metanfetamin, 51 gram kokain ve türevlerinden oluşan Crak, 7 parça halinde 2 kilo 600 gram  esrar maddesi,  1 adet hassas terazi, 1 adet Vizör marka 7,65 çaplı ruhsatsız tabanca ve 8 adet 7.65 MKE yapımı fişek  ele geçirildi. Emniyette yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldıkları Alaşehir Adliyesi’nde  uyuşturucu  veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapmak suçlarından yapılan yargılamalar sonunda M.Ö tutuklanırken, eşi R.Ö Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Alaşehir'de son yılların en büyük operasyonunu gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi Müdürlüğü ekipleri, piyasa değeri 100 bin TL. olan uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda iki kişi göz altına alınırken, M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 100 Bin TL olan uyuşturucu maddeyi ele geçirerek, bir çok gencin geleceğini kurtardı. Alaşehir Polisi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle Alaşehir'de büyük bir operasyon gerçekleştirildi. M. Ö ( 51) isimli kişinin evinde yapılan operasyonda uyuşturucu maddelerle yakalanan M.Ö ve eşi R.Ö ( 49)  göz altına alındılar. Önceki akşam adliyeye sevk edilen M.Ö tutuklanırken, eşi R.Ö adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EVE BASKIN DÜZENLENDİ

Manisa Kaçakçılık Şubesi Müdürlüğü ekipleri ve Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  tarafından birlikte yapılan operasyonda  Yeni Mahalle Mahallesi’nde ikamet eden  M.Ö ve  eşi  R.Ö’nün evlerinde  14 parça halinde 460 gram kristal tabir edilen alüminyum folyelere sarılı fişek ve şeffaf poşetler içerisinde satışa hazır vaziyette Metanfetamin, 51 gram kokain ve türevlerinden oluşan Crak, 7 parça halinde 2 kilo 600 gram  esrar maddesi,  1 adet hassas terazi, 1 adet Vizör marka 7,65 çaplı ruhsatsız tabanca ve 8 adet 7.65 MKE yapımı fişek  ele geçirildi.

Emniyette yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldıkları Alaşehir Adliyesi’nde  uyuşturucu  veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapmak suçlarından yapılan yargılamalar sonunda M.Ö tutuklanırken, eşi R.Ö Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.