Alaşehir’de engeller kalkıyor

BELEDİYE 28.10.2016 - 09:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’de engeller kalkıyor

Alaşehir Belediyesi yatağa mahkum bir yaşlı kadına daha tekerlekli sandalye hediye etti
Özellikle engellilere yaptığı pozitif ayrımcılıkla takdir toplayan Alaşehir Belediyesi tarafından, ilçede kızının yanında kalan 66 yaşındaki yatağa mahkum Emine Bahar’a tekerlekli engelli aracı hediye etti. Geçirdiği felç sonrası yatağa mahkum kalan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşadığı Karaman’dan Alaşehir’de yaşayan kızı Seyran Daşkın’ın yanına Alaşehir’e gelen 66 yaşındaki Emine Bahar’ın durumunu öğrenen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yaşlı kadına Belediye Meclis üyesi Barış Acar’la tekerlekli engelli aracı gönderdi. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Kültür Müdürlüğüne gelen bir talepti. Emine Bahar’ın hikayesini gördükten sonra vicdanımızın bunu kabullenmesi mümkün değildi. Seyran Daşkın’ın talebi üzerine Emine Bahar için bir tekerlekli sandalye alarak Belediyemiz Meclis üyesi İ. Barış Acar ile kendilerine takdim ettik. Emine Bahar’ın evinin içerisinde rahatlıkla dolaşabilmesini sağladık. Kendilerine Allah’tan acil şifalar ve iyi günlerde kullanmaları dileğimizle” dedi.
Alaşehir Belediyesi yatağa mahkum bir yaşlı kadına daha tekerlekli sandalye hediye etti

Özellikle engellilere yaptığı pozitif ayrımcılıkla takdir toplayan Alaşehir Belediyesi tarafından, ilçede kızının yanında kalan 66 yaşındaki yatağa mahkum Emine Bahar’a tekerlekli engelli aracı hediye etti.
Geçirdiği felç sonrası yatağa mahkum kalan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşadığı Karaman’dan Alaşehir’de yaşayan kızı Seyran Daşkın’ın yanına Alaşehir’e gelen 66 yaşındaki Emine Bahar’ın durumunu öğrenen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yaşlı kadına Belediye Meclis üyesi Barış Acar’la tekerlekli engelli aracı gönderdi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Kültür Müdürlüğüne gelen bir talepti. Emine Bahar’ın hikayesini gördükten sonra vicdanımızın bunu kabullenmesi mümkün değildi. Seyran Daşkın’ın talebi üzerine Emine Bahar için bir tekerlekli sandalye alarak Belediyemiz Meclis üyesi İ. Barış Acar ile kendilerine takdim ettik. Emine Bahar’ın evinin içerisinde rahatlıkla dolaşabilmesini sağladık. Kendilerine Allah’tan acil şifalar ve iyi günlerde kullanmaları dileğimizle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.