ALAŞEHİR’DE KAZA 9 YARALI

GÜNDEM 16.09.2019 - 13:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE KAZA 9 YARALI

Alaşehir’de meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
Alaşehir Salihli yolu Baklacı Mahallesi mevkiinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada Ali Yavuz (60) yönetimindeki  45 RJ 904 Plakalı yolcu minibüsü ile sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen  45 KB 8227 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonunda hurdaya dönen otomobilde bulunan 3 kişi ve minibüste bulunan 14 yolcudan 6’sı yaralandı. Yaralılardan 6 kişi Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, 3 kişi diğer hastanelerde tedavi altına alındı. Alaşehir-Salihli arası özel hatta yolcu taşıyan minibüs sürücüsü Ali Yavuz, kazaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Salihliye yolcu taşıyordum. Baklacı Mahallesi mevkiinde, karşı yönden gelen otomobil, önündeki araçlara makas atarak, aşırı hızla geliyordu. Benim aracımın yan tarafından çarptı. Ben de aracımı uçurumdan kurtarmak için, en güvenli yer olan tali yola kaçmak istedim. Ancak minibüs kontrolümden çıktığı için, küçük dereye uçtum. Bu kadar kurtarabildim” dedi.  Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Alaşehir’de meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Alaşehir Salihli yolu Baklacı Mahallesi mevkiinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada Ali Yavuz (60) yönetimindeki  45 RJ 904 Plakalı yolcu minibüsü ile sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen  45 KB 8227 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonunda hurdaya dönen otomobilde bulunan 3 kişi ve minibüste bulunan 14 yolcudan 6’sı yaralandı. Yaralılardan 6 kişi Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, 3 kişi diğer hastanelerde tedavi altına alındı.

Alaşehir-Salihli arası özel hatta yolcu taşıyan minibüs sürücüsü Ali Yavuz, kazaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Salihliye yolcu taşıyordum. Baklacı Mahallesi mevkiinde, karşı yönden gelen otomobil, önündeki araçlara makas atarak, aşırı hızla geliyordu. Benim aracımın yan tarafından çarptı. Ben de aracımı uçurumdan kurtarmak için, en güvenli yer olan tali yola kaçmak istedim. Ancak minibüs kontrolümden çıktığı için, küçük dereye uçtum. Bu kadar kurtarabildim” dedi. 

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.