Alaşehir’de okuma yazma bilmeyen kalmayacak!

EĞİTİM 26.02.2018 - 08:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’de okuma yazma bilmeyen kalmayacak!

Alaşehir Kaymakamlığı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatları ile İlçem genelinde okuma yazma seferberliği başlatıldı
Okuma Yazma Kursları Halk Eğitimi Merkezi, Beşeylül İlkokulu, Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu, Hacı Kelepirci İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Caberburhan İlkokulunda  26 Şubat 2018 Pazartesi (Bu gün) günü açılıyor. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 6 eğitim kurumunda kursların bu günden itibaren başlatıldığı vurgulanarak, "Hedefimiz ilçemiz genelinde okuma yazma bilmeyen herkesin okuma yazma öğrenmesi ve bu sayede ilçemizdeki okuma yazma oranının yükseltilmesi olacaktır. Bu vesileyle gerek mahallelerimizde, gerekse ilçe merkezimizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımıza yönelik 1. Kademe okuma yazma kursları, Okuma yazmasını geliştirmek isteyenlere 2. Kademe okuma yazma kursları planlanmıştır. 01 Mart 2018 Perşembe günü ’ne kadar alan taramaları devam edecektir. Okuma yazma seferberliğini katılmak isteyenlerin Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen veya en yakın okul müdürlüklerine veya mahalle muhtarlıklarına müracaat etmeleri gerekmektedir. Alaşehir de Okuma Yazma Bilmeyen Kalmayacak."denildi.  
Alaşehir Kaymakamlığı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatları ile İlçem genelinde okuma yazma seferberliği başlatıldı

Okuma Yazma Kursları Halk Eğitimi Merkezi, Beşeylül İlkokulu, Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu, Hacı Kelepirci İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Caberburhan İlkokulunda  26 Şubat 2018 Pazartesi (Bu gün) günü açılıyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 6 eğitim kurumunda kursların bu günden itibaren başlatıldığı vurgulanarak, "Hedefimiz ilçemiz genelinde okuma yazma bilmeyen herkesin okuma yazma öğrenmesi ve bu sayede ilçemizdeki okuma yazma oranının yükseltilmesi olacaktır. Bu vesileyle gerek mahallelerimizde, gerekse ilçe merkezimizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımıza yönelik 1. Kademe okuma yazma kursları, Okuma yazmasını geliştirmek isteyenlere 2. Kademe okuma yazma kursları planlanmıştır.

01 Mart 2018 Perşembe günü ’ne kadar alan taramaları devam edecektir. Okuma yazma seferberliğini katılmak isteyenlerin Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen veya en yakın okul müdürlüklerine veya mahalle muhtarlıklarına müracaat etmeleri gerekmektedir. Alaşehir de Okuma Yazma Bilmeyen Kalmayacak."denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.