ALAŞEHİR'DE ÖZDAĞ ŞOV

SİYASET 17.11.2018 - 13:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE ÖZDAĞ ŞOV

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, teşkilat ziyaretleri kapsamında Alaşehir teşkilatını da ziyaret etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Özdağ, parti merkezinde partililere hitaba besmele ile başladı.
2019 yerel seçimleri öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını, “Manisa Vakti” sloganıyla duyuran AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Alaşehir'de partililerle buluştu. Coşkulu bir partili grup tarafından teşkilat lokalinde karşılanan Özdağ, partililere hitaba besmele ile başladı. ÖZDAĞ: EN AZ YÜZDE 50 OY ORANINI YAKALACAĞIZ AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk'ün selamlama konuşmasının ardından söz verilen Özdağ, taban ve tavanda siyaset yaptığını belirterek, 2019 yerel seçimlerinde Manisa'da AK Parti olarak en az yüzde 50 oy oranını yakalayacaklarını söyledi. "TOPTEPE'YE VE SİPİL DAĞI'NA AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ" Özdağ, "Sadece partimiz veya bize yakın araştırma şirketlerinin değil partili partisiz yapılan tüm anketlerde adımın ön planda çıkması memnuniyet verici. Tabi bu konuda taktir Genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ait. Bunların haricinde Manisa'da büyük bir teveccüh gördüğüme inanıyorum” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü; “ İyi Parti'den, MHP'den, CHP'den, HDP’den, BBP’den, Saadetten oy alırım, Ak Partinin oylarını muhafaza ederim. Çünkü marifet iltifata tabi. Ben siyaset yaparken ayrımsız siyaset yaptım. Günde 200-300 telefon görüşmesi yaptım. Ve ben bir yandan tavan, bir yandan taban siyaseti yapıyorum, hem komisyonlarda hem de kürsüde çalıştım. Manisa'da gitmedik köyü bırakmadım. Her muhtarı her yatırımı takip ediyorum. Ben siyaseti adam gibi yaptım. Elimi kirletmedim. Yerel yönetimlerde başarının adresi AK Parti Belediyeciliği. Bizim de Manisa'da ki hedefimiz bu başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartıp Büyükşehir Manisa'yı AK hizmetlerle buluşturmak ve marka şehir olarak hak ettiği noktaya getirmek.”şeklinde konuştu. "SEÇİMLERİ ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ" Özdağ konuşmasının son bölümünde de "Toptepe'ye ve Spil dağına AK Parti bayrağını dikmek için bu yola besmele ile çıktık. Seçimleri zaferle taçlandırdıktan sonra, 2 rekat şükür namazı kılacak, ardından meydanda hep birlikte harmandalı oynayacağız. Çok çalışacağız. Ev hanımlarımıza sesleniyorum. Sefer taslarınızı hazırlayın. Gece gündüz demeden sahada olacağız."ifadelerine yer verdi. Özdağ, parti yöneticileriyle istişare ettikten sonra partililerle vedalaşarak, Alaşehir'den ayrıldı.
AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, teşkilat ziyaretleri kapsamında Alaşehir teşkilatını da ziyaret etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Özdağ, parti merkezinde partililere hitaba besmele ile başladı.

2019 yerel seçimleri öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını, “Manisa Vakti” sloganıyla duyuran AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Alaşehir'de partililerle buluştu. Coşkulu bir partili grup tarafından teşkilat lokalinde karşılanan Özdağ, partililere hitaba besmele ile başladı.

ÖZDAĞ: EN AZ YÜZDE 50 OY ORANINI YAKALACAĞIZ

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk'ün selamlama konuşmasının ardından söz verilen Özdağ, taban ve tavanda siyaset yaptığını belirterek, 2019 yerel seçimlerinde Manisa'da AK Parti olarak en az yüzde 50 oy oranını yakalayacaklarını söyledi.

"TOPTEPE'YE VE SİPİL DAĞI'NA AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ"

Özdağ, "Sadece partimiz veya bize yakın araştırma şirketlerinin değil partili partisiz yapılan tüm anketlerde adımın ön planda çıkması memnuniyet verici. Tabi bu konuda taktir Genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ait. Bunların haricinde Manisa'da büyük bir teveccüh gördüğüme inanıyorum” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü; “ İyi Parti'den, MHP'den, CHP'den, HDP’den, BBP’den, Saadetten oy alırım, Ak Partinin oylarını muhafaza ederim. Çünkü marifet iltifata tabi. Ben siyaset yaparken ayrımsız siyaset yaptım. Günde 200-300 telefon görüşmesi yaptım. Ve ben bir yandan tavan, bir yandan taban siyaseti yapıyorum, hem komisyonlarda hem de kürsüde çalıştım. Manisa'da gitmedik köyü bırakmadım. Her muhtarı her yatırımı takip ediyorum. Ben siyaseti adam gibi yaptım. Elimi kirletmedim. Yerel yönetimlerde başarının adresi AK Parti Belediyeciliği. Bizim de Manisa'da ki hedefimiz bu başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartıp Büyükşehir Manisa'yı AK hizmetlerle buluşturmak ve marka şehir olarak hak ettiği noktaya getirmek.”şeklinde konuştu.

"SEÇİMLERİ ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ"

Özdağ konuşmasının son bölümünde de "Toptepe'ye ve Spil dağına AK Parti bayrağını dikmek için bu yola besmele ile çıktık. Seçimleri zaferle taçlandırdıktan sonra, 2 rekat şükür namazı kılacak, ardından meydanda hep birlikte harmandalı oynayacağız. Çok çalışacağız. Ev hanımlarımıza sesleniyorum. Sefer taslarınızı hazırlayın. Gece gündüz demeden sahada olacağız."ifadelerine yer verdi. Özdağ, parti yöneticileriyle istişare ettikten sonra partililerle vedalaşarak, Alaşehir'den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.