ALAŞEHİR'DE 'TAM KAPANMA' DENETİMİ YAPILDI

04.05.2021 - 10:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE 'TAM KAPANMA' DENETİMİ YAPILDI

Alaşehir’de Kaymakam Abdullah Uçgun'un katılımıyla gerçekleştirilen "tam kapanma" denetimlerine ekipler görev belgesi ve seyahat izin belgelerini kontrol etti. Denetimlerin kesintisiz süreceği belirtildi.
Alaşehir’de 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan "tam kapanma" kapsamında polis ve jandarma ekipleri denetimler yaptı. Kaymakam Abdullah Uçgun'un da katıldığı denetimlerde vatandaşların görev belgesi ve seyahat izin belgeleri kontrol edildi. Hafta sonu da denetimler kesintisiz sürdü. 17 Mayıs’a kadar denetimlerin aralıksız süreceği açıklandı. UÇGUN, “DENETİMLER KESİNTİSİZ SÜRECEK” Denetimlerin süreceğini belirten Kaymakam Uçgun, "29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulamaya konulan 'tam kapanma' kapsamında, vatandaşlarımızın kısıtlamalara genellikle uydukları gözlendi. Güvenlik ekiplerimiz vatandaşlarımızın evraklarını kontrol ediyor, kısıtlamadan muaf belgelerini kontrol ediyor. Bugün ilk gün olması nedeniyle vatandaşlarımıza uyarıda bulunuldu. Dün gece başlayan salgın ile mücadelede 17 günlük tam kapanmanın ilk gecesinde polis birçok noktada denetimler yapıldı. Denetimlerde, araçlar tek tek durduruldu, sürücülerin ve yolcuların izin belgeleri kontrol edildi. Uygulamalar aralıksız sürecek. Vatandaşlarımızdan kısıtlamalara uymalarını istiyoruz, çünkü bu salgından el birliği ile kurtulacağız" dedi.
Alaşehir’de Kaymakam Abdullah Uçgun'un katılımıyla gerçekleştirilen "tam kapanma" denetimlerine ekipler görev belgesi ve seyahat izin belgelerini kontrol etti. Denetimlerin kesintisiz süreceği belirtildi.

Alaşehir’de 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan "tam kapanma" kapsamında polis ve jandarma ekipleri denetimler yaptı. Kaymakam Abdullah Uçgun'un da katıldığı denetimlerde vatandaşların görev belgesi ve seyahat izin belgeleri kontrol edildi. Hafta sonu da denetimler kesintisiz sürdü. 17 Mayıs’a kadar denetimlerin aralıksız süreceği açıklandı.

UÇGUN, “DENETİMLER KESİNTİSİZ SÜRECEK”

Denetimlerin süreceğini belirten Kaymakam Uçgun, "29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulamaya konulan 'tam kapanma' kapsamında, vatandaşlarımızın kısıtlamalara genellikle uydukları gözlendi. Güvenlik ekiplerimiz vatandaşlarımızın evraklarını kontrol ediyor, kısıtlamadan muaf belgelerini kontrol ediyor. Bugün ilk gün olması nedeniyle vatandaşlarımıza uyarıda bulunuldu. Dün gece başlayan salgın ile mücadelede 17 günlük tam kapanmanın ilk gecesinde polis birçok noktada denetimler yapıldı. Denetimlerde, araçlar tek tek durduruldu, sürücülerin ve yolcuların izin belgeleri kontrol edildi. Uygulamalar aralıksız sürecek. Vatandaşlarımızdan kısıtlamalara uymalarını istiyoruz, çünkü bu salgından el birliği ile kurtulacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.