Alaşehir'de Uyuşturucu Operasyonuna 2 Tutuklama

24.11.2020 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de Uyuşturucu Operasyonuna 2 Tutuklama

ALAŞEHİR’DE, POLİS EKİPLERİNİN YAPTIĞI UYUŞTURUCU BASKININDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ, GÖZALTINA ALINAN 5 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI.
Alaşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, dün gece yaptıkları bir çalışma sonucu Sakarya Mahallesi'nde şüpheli gördükleri otomobili durdurdu. Otomobildeki G.E.'nin (37) üzerinden 17.40 gr metanfetamin ve peçeteye sarılı daralı ağırlığı 0.33 gr bonzai maddesi, akineton uyuşturucu madde ele geçirildi. G.E. ifadesinde metanfetamin maddesini E.K.'dan, bonzai maddesini ise E.A.'dan satın aldığını söyledi.G.E.'nin ifadesinin ardından ekipler, verdiği isimlerin adresini belirleyerek, operasyon düzenledi. Ekiplerin E.A.'nın adresinde yaptığı aramalarda 0.73 gram metanfetamin, ruhsatsız  tabanca ve tabancaya ait 7 mermi, 248 gram kubar esrar ve yine kağıda sarılı 1.53 gram esrar, 9 mm ve 7.65 mm çapında toplamda 2 fişek ele geçirildi.  Öte yandan ekiplerin yine aynı mahallede yaptığı uygulamada, E.Ç.'nin (28) kullandığı otomobil durdurularak, arama yapıldı. Aramada 30.36 gram kristal, peçeteye sarılı 2.03 gram esrar ve 2 uyuşturucu içme aparatı, kurusıkı tabanca ve fişek ele geçirildi. Aynı otomobilde bulunan D.G.'nin (28) üzerinde 11.89 gram kristal, 2 tane 600 mgneurontın ve lyrica uyuşturucu hap ele geçirilirken gözaltına alınan 5 kişiden, adliyeye sevk edilen E.K. ile E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, G.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 2 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
ALAŞEHİR’DE, POLİS EKİPLERİNİN YAPTIĞI UYUŞTURUCU BASKININDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ, GÖZALTINA ALINAN 5 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI.

Alaşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, dün gece yaptıkları bir çalışma sonucu Sakarya Mahallesi'nde şüpheli gördükleri otomobili durdurdu. Otomobildeki G.E.'nin (37) üzerinden 17.40 gr metanfetamin ve peçeteye sarılı daralı ağırlığı 0.33 gr bonzai maddesi, akineton uyuşturucu madde ele geçirildi. G.E. ifadesinde metanfetamin maddesini E.K.'dan, bonzai maddesini ise E.A.'dan satın aldığını söyledi.G.E.'nin ifadesinin ardından ekipler, verdiği isimlerin adresini belirleyerek, operasyon düzenledi. Ekiplerin E.A.'nın adresinde yaptığı aramalarda 0.73 gram metanfetamin, ruhsatsız  tabanca ve tabancaya ait 7 mermi, 248 gram kubar esrar ve yine kağıda sarılı 1.53 gram esrar, 9 mm ve 7.65 mm çapında toplamda 2 fişek ele geçirildi.

 Öte yandan ekiplerin yine aynı mahallede yaptığı uygulamada, E.Ç.'nin (28) kullandığı otomobil durdurularak, arama yapıldı. Aramada 30.36 gram kristal, peçeteye sarılı 2.03 gram esrar ve 2 uyuşturucu içme aparatı, kurusıkı tabanca ve fişek ele geçirildi. Aynı otomobilde bulunan D.G.'nin (28) üzerinde 11.89 gram kristal, 2 tane 600 mgneurontın ve lyrica uyuşturucu hap ele geçirilirken gözaltına alınan 5 kişiden, adliyeye sevk edilen E.K. ile E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, G.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 2 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.