Alaşehir'de 'Vergi Haftası' kutlamaları başladı

28.02.2018 - 09:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de 'Vergi Haftası' kutlamaları başladı

Alaşehir'de Vergi Haftası kutlamaları başladı. Bu yıl 29. Vergi Haftası kutlamaları münasebetiyle, Alaşehir Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız ve müdürlük personelleri, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.
 Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız ziyarette Kaymakam Uçgun'a çiçek takdim ederek,  22-28 Şubat tarihleri arasında bu yıl 29. Vergi Haftası’nı kutladıklarını belirterek, "Vergi Haftası’nın amacı, mükelleflerimize vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır."dedi.  Kaymakam Abdullah Uçgun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye’de vergi bilincinin oluşturulması, ülkemizin kalkınması açısından son derece önemlidir. İlçemizin ve ülkemizin kalkınmasında, hak ettiği yere gelmesinde üreticilerin, ticaret erbabının ve bizlerin vergilerimizi zamanında ve düzenli ödememiz geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir miras bırakabilme açısından son derece önemlidir. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyor, vergilerini veren vatandaşlarla birlikte kucaklaşarak ülkemizin hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.”şeklinde konuştu.
Alaşehir'de Vergi Haftası kutlamaları başladı. Bu yıl 29. Vergi Haftası kutlamaları münasebetiyle, Alaşehir Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız ve müdürlük personelleri, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

 Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız ziyarette Kaymakam Uçgun'a çiçek takdim ederek,  22-28 Şubat tarihleri arasında bu yıl 29. Vergi Haftası’nı kutladıklarını belirterek, "Vergi Haftası’nın amacı, mükelleflerimize vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır."dedi.

 Kaymakam Abdullah Uçgun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye’de vergi bilincinin oluşturulması, ülkemizin kalkınması açısından son derece önemlidir. İlçemizin ve ülkemizin kalkınmasında, hak ettiği yere gelmesinde üreticilerin, ticaret erbabının ve bizlerin vergilerimizi zamanında ve düzenli ödememiz geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir miras bırakabilme açısından son derece önemlidir. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyor, vergilerini veren vatandaşlarla birlikte kucaklaşarak ülkemizin hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.