Alaşehir'den Amasya'ya çit direği

EKONOMİ 06.01.2017 - 08:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'den Amasya'ya çit direği

Alaşehirli genç iş adamı Ahmet Aslan, dedesinden öğrendiği işi büyüterek imal ettiği beton çit ve bağ direklerini Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerine satıyor.
Alaşehirli genç iş adamı Ahmet Aslan, dedesinden öğrendiği işi büyüterek imal ettiği beton çit ve bağ direklerini Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerine satıyor. 2009 yılından bu yana beton direk, beton çit, eğri direk ve biriket imal ettiğini belirten Aslan, "Kaliteli ve sağlam ürünlerimiz dolayısıyla tercih ediliyoruz. Müşteri memnuniyetini ilke edinirseniz başarı sağlıyorsunuz" dedi. Sanayi Sitesindeki işyerinde 2009 yılından bu yana bağlar için beton direk, eğri direk, beton çit ve biriket imal eden genç iş adamı ülke genelinde birçok şehre mal gönderiyor. Mesleği 1979 yılında bu yana bu işi yapmaya başlayan dedesinden öğrenen genç işadamı Ahmet Aslan, dedesinin 2009 yılında bu işi bırakmasından sonra işin başına geçti.   ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE BETON KORUMA ÇİTİ VERİYOR   Tecrübeli birisinden işi öğrenmenin avantajıyla işin başına geçen Aslan, imal ettiği kaliteli ve sağlam ürünlerle üretim ve pazarlamadaki başarısını sürdürmeyi başardı. Genç iş adamı, "Uzun zamandan beri Ege Orman Bölge Müdürlüğü'ne 1.60 metre uzunluğunda beton çit imal ediyoruz. Önceki gün Kocaeli'nin Gebze ilçesine çit direği gönderdik. Seferihisar, Gümüldür ilçeleri ve Bozdağ beldesinde ürünlerimiz kullanılıyor. Müşteri memnuniyetini ilke edindiğimiz için daima kaliteli ve sağlam ürünler imal ediyoruz" dedi.   ÇEVRE İL VE İLÇELERE BAĞ DİREĞİ   Alaşehir ve çevresinin yanında Ege bölgesinde bir çok şehre bağlar için beton direk sattıklarını ifade eden Ahmet Aslan, "Alaşehir ve yakın çevresine yıllardır çeşitli beton direkleri satıyoruz. Ancak bağ beton direklerinde müşterilerimiz Alaşehir ve çevresi ile sınırlı değil. Denizli'nin Kaklık ve Çal ilçesi'ne, Burdur ve Isparta'ya da bağ direkleri satıyoruz. Amasya'ya elma alanlarının korunması için 3 metre uzunluğunda beton çit direkleri imal edip gönderiyoruz" şeklinde konuştu.   KALİTELİ VE SAĞLAM İMALAT YAPIYORUZ   İmal ettikleri beton direk ve çitlerin son derece sağlam ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Aslan, " Müşteri memnuniyetini ilke edinirseniz sağlam ve kaliteli ürünler üretir dolayısıyla da başarılı olursunuz. Biz de bu ilkeyle imalat ve satış yapıyoruz. Hazır beton kullanarak imal ettiğimiz direkleri belirli süre sulama havuzlarında bekletiyoruz. Bu direkleri bir süre de dışarıda tutup suluyoruz. Aşırı soğuklarda imalat yapmıyoruz. Böylelikle kaliteli ve sağlam ürünler elde ediyoruz" dedi.
Alaşehirli genç iş adamı Ahmet Aslan, dedesinden öğrendiği işi büyüterek imal ettiği beton çit ve bağ direklerini Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerine satıyor.

Alaşehirli genç iş adamı Ahmet Aslan, dedesinden öğrendiği işi büyüterek imal ettiği beton çit ve bağ direklerini Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerine satıyor. 2009 yılından bu yana beton direk, beton çit, eğri direk ve biriket imal ettiğini belirten Aslan, "Kaliteli ve sağlam ürünlerimiz dolayısıyla tercih ediliyoruz. Müşteri memnuniyetini ilke edinirseniz başarı sağlıyorsunuz" dedi.

Sanayi Sitesindeki işyerinde 2009 yılından bu yana bağlar için beton direk, eğri direk, beton çit ve biriket imal eden genç iş adamı ülke genelinde birçok şehre mal gönderiyor. Mesleği 1979 yılında bu yana bu işi yapmaya başlayan dedesinden öğrenen genç işadamı Ahmet Aslan, dedesinin 2009 yılında bu işi bırakmasından sonra işin başına geçti.

 

ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE BETON KORUMA ÇİTİ VERİYOR

 

Tecrübeli birisinden işi öğrenmenin avantajıyla işin başına geçen Aslan, imal ettiği kaliteli ve sağlam ürünlerle üretim ve pazarlamadaki başarısını sürdürmeyi başardı. Genç iş adamı, "Uzun zamandan beri Ege Orman Bölge Müdürlüğü'ne 1.60 metre uzunluğunda beton çit imal ediyoruz. Önceki gün Kocaeli'nin Gebze ilçesine çit direği gönderdik. Seferihisar, Gümüldür ilçeleri ve Bozdağ beldesinde ürünlerimiz kullanılıyor. Müşteri memnuniyetini ilke edindiğimiz için daima kaliteli ve sağlam ürünler imal ediyoruz" dedi.

 

ÇEVRE İL VE İLÇELERE BAĞ DİREĞİ

 

Alaşehir ve çevresinin yanında Ege bölgesinde bir çok şehre bağlar için beton direk sattıklarını ifade eden Ahmet Aslan, "Alaşehir ve yakın çevresine yıllardır çeşitli beton direkleri satıyoruz. Ancak bağ beton direklerinde müşterilerimiz Alaşehir ve çevresi ile sınırlı değil. Denizli'nin Kaklık ve Çal ilçesi'ne, Burdur ve Isparta'ya da bağ direkleri satıyoruz. Amasya'ya elma alanlarının korunması için 3 metre uzunluğunda beton çit direkleri imal edip gönderiyoruz" şeklinde konuştu.

 

KALİTELİ VE SAĞLAM İMALAT YAPIYORUZ

 

İmal ettikleri beton direk ve çitlerin son derece sağlam ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Aslan, " Müşteri memnuniyetini ilke edinirseniz sağlam ve kaliteli ürünler üretir dolayısıyla da başarılı olursunuz. Biz de bu ilkeyle imalat ve satış yapıyoruz. Hazır beton kullanarak imal ettiğimiz direkleri belirli süre sulama havuzlarında bekletiyoruz. Bu direkleri bir süre de dışarıda tutup suluyoruz. Aşırı soğuklarda imalat yapmıyoruz. Böylelikle kaliteli ve sağlam ürünler elde ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.