Alaşehir’den sağlık çalışanlarına gönüllü destek!

26.03.2020 - 08:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’den sağlık çalışanlarına gönüllü destek!

Alaşehir’de Koronovirüs'e karşı adeta seferberlik ilan edildi. İlçede bir lisede öğretmen ve öğrenciler, okullarının atölyesinde gönüllü olarak maske üretimine başladı. Üretilen maskelerin Manisa İl Milli Eğitim Müdürlğüne, oradanda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılacağı belirtildi.
Alaşehir'de bir lisede öğretmen ve öğrenciler, okullarının atölyesinde gönüllü olarak maske üretimine başladı. Görüntüler akıllara, Kurtuluş Savaşında fedakarca çalışan kahraman kadınlarımızı getirdi. Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri korona virüs ile mücadele kapsamında maske üretmeye başladı. Gönüllü olarak maske üretimine destek olan öğrenciler, kendi imkanlarıyla her gün okula gelerek maske üretimine destek veriyor. Çin’den başlayıp dünyada birçok ülkeye yayılan ve Türkiye’de de görülen korona virüsü salgını sonrası, Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Alanı öğretmen ve öğrencileri maske üretimi için harekete geçip, gönüllü maske üretimine başladı. İdareci, alan öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip, atölyede maske üretiyor. Atölyede üretilen maskelerin başta hastane olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına gönderileceği öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Özveri ve fedakarlık ile, bu zor günlerde canla başla çalışan Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkürlerimiz içtendir, sağolsunlar, varolsunlar." dedi.  
Alaşehir’de Koronovirüs'e karşı adeta seferberlik ilan edildi. İlçede bir lisede öğretmen ve öğrenciler, okullarının atölyesinde gönüllü olarak maske üretimine başladı. Üretilen maskelerin Manisa İl Milli Eğitim Müdürlğüne, oradanda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılacağı belirtildi.

Alaşehir'de bir lisede öğretmen ve öğrenciler, okullarının atölyesinde gönüllü olarak maske üretimine başladı. Görüntüler akıllara, Kurtuluş Savaşında fedakarca çalışan kahraman kadınlarımızı getirdi. Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri korona virüs ile mücadele kapsamında maske üretmeye başladı. Gönüllü olarak maske üretimine destek olan öğrenciler, kendi imkanlarıyla her gün okula gelerek maske üretimine destek veriyor.

Çin’den başlayıp dünyada birçok ülkeye yayılan ve Türkiye’de de görülen korona virüsü salgını sonrası, Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Alanı öğretmen ve öğrencileri maske üretimi için harekete geçip, gönüllü maske üretimine başladı. İdareci, alan öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip, atölyede maske üretiyor. Atölyede üretilen maskelerin başta hastane olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına gönderileceği öğrenildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Özveri ve fedakarlık ile, bu zor günlerde canla başla çalışan Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkürlerimiz içtendir, sağolsunlar, varolsunlar." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.