ALAŞEHİR’E ORGANİZE SERA ALANI YAPILACAK

EKONOMİ 19.10.2018 - 10:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’E ORGANİZE SERA ALANI YAPILACAK

Ankara’da yapılan AK Parti ilçe başkanları toplantısında Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk, Alaşehir için taleplerini iletti. Talepleri değerlendiren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tam destek sözü verdi.
Ankara’da yapılan AK Parti ilçe başkanları toplantısına katılan Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk, Tarım ve Orman   Bakanı  Bekir Pakdemirli’den Alaşehir için isteklerini dile getirdi. Murat Ertürk toplantıda yaptığı konuşmada, “Bu yıl üzüm fiyatları 10 Lirayı buldu. Sizlerden Allah razı olsun, üreticiler olarak çok mutluyuz. Alaşehirliler,Sarıgöllüler ve Salihlililer olarak, sizden bir isteğimiz olacak.   Alaşehir Avşar Barajı ve Salihli Demirköprü Barajlarının ortak bir sistemle bölgenin kapalı bir sulama sistemine  geçmesi ve sistemin uygulamaya geçmesiyle Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl ovalarının ortak sistemden sulanabilmesi.  İkinci bir isteğimiz de Alaşehir’in organize sera bölgesi ile ilgili çalışmalar, yapıyoruz. Kemaliye Göleti’nin karşısında yaklaşık bin 800 dönüm bir alan var, bu alanı Organize Sera alanı yapmak istiyoruz."dedi. Alaşehir'in taleplerini dinleyen Tarım ve  Orman Bakanı, Bekir Pakdemirli, "Siz devlete ait yeri bulun, sayın milletvekillerimizle anlaşın, her türlü destek hemen verilecektir."dedi. AK Parti Alaşehir ilçe başkanı Murat Ertürk, bakan Bekir Pakdemirli’ye teşekkür etti.  
Ankara’da yapılan AK Parti ilçe başkanları toplantısında Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk, Alaşehir için taleplerini iletti. Talepleri değerlendiren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tam destek sözü verdi.

Ankara’da yapılan AK Parti ilçe başkanları toplantısına katılan Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk, Tarım ve Orman   Bakanı  Bekir Pakdemirli’den Alaşehir için isteklerini dile getirdi. Murat Ertürk toplantıda yaptığı konuşmada, “Bu yıl üzüm fiyatları 10 Lirayı buldu. Sizlerden Allah razı olsun, üreticiler olarak çok mutluyuz. Alaşehirliler,Sarıgöllüler ve Salihlililer olarak, sizden bir isteğimiz olacak.   Alaşehir Avşar Barajı ve Salihli Demirköprü Barajlarının ortak bir sistemle bölgenin kapalı bir sulama sistemine  geçmesi ve sistemin uygulamaya geçmesiyle Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl ovalarının ortak sistemden sulanabilmesi.  İkinci bir isteğimiz de Alaşehir’in organize sera bölgesi ile ilgili çalışmalar, yapıyoruz. Kemaliye Göleti’nin karşısında yaklaşık bin 800 dönüm bir alan var, bu alanı Organize Sera alanı yapmak istiyoruz."dedi.

Alaşehir'in taleplerini dinleyen Tarım ve  Orman Bakanı, Bekir Pakdemirli, "Siz devlete ait yeri bulun, sayın milletvekillerimizle anlaşın, her türlü destek hemen verilecektir."dedi. AK Parti Alaşehir ilçe başkanı Murat Ertürk, bakan Bekir Pakdemirli’ye teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.