ALAŞEHİR FEN LİSESİ , ÇEKYA YOLCULUĞUNA ÇIKTI

EĞİTİM 23.04.2018 - 09:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR FEN LİSESİ , ÇEKYA YOLCULUĞUNA ÇIKTI

Alaşehir Fen Lisesi, koordinatörlüğünü yürüttüğü Erasmus+ Projesi kapsamında ilk hareketliliğini gerçekleştirmek üzere Çek Cumhuriyeti için yola çıktı. Gezi ekibi, Kaymakam Uçgun'a veda ziyaretinde bulundu.
Aralık ayında Çek Cumhuriyeti, Letonya, Litvanya, Romanya ve Salihli ortaklarını kusursuz bir şekilde ağırlayan Alaşehir Fen Lisesi, bu sefer ülkemizi ve Alaşehir'imizi en iyi şekilde temsil etmek için 3 öğretmen ve 3 öğrenciden oluşan ekiple, 22 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında, tüm proje ortaklarıyla ÇEKYA'da 2.buluşmasını gerçekleştirecek. Prag ve Prerov’da gerçekleşecek olan hareketlilik programında Çek Ortakları Stredni Skola Gastronomie a Sluzeb Okulunun hazırladığı etkinliklerde ülkemizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmelerinin yanında Türk Kültürünü mükemmel bir şekilde yansıtacaklar.  T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenen, Alaşehir Fen Lisesi’nin Koordinatörlüğünü yürüttüğü, Salihli Bilim ve Sanat Merkezi’nin  ortak olduğu, 2017-1-TR01-KA219-045758_1 numaralı, “A Healthy Mind in A Healthy Body” isimli Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar ( KA219 ) projesi kapsamında, 22-29.04.2018 tarihleri arasında Alaşehir Fen Lisesi, Salihli BİLSEM, Letonya, Litvanya ve Romanya ülkelerinden öğretmen ve öğrenciler, Prerov’da  (Çek Cumhuriyeti) tekrar buluşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayacaklar. GEZİ EKİBİNDEN KAYMAKAM UÇGUN'A ZİYARET Avrupa gezisine çıkacak olan proje sorumlusu öğretmen ve Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri  ziyaret öncesi kaymakam Abdullah Uçgun’u ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Fen Lisesi müdürü Ali Altıntaş da katıldılar. Ziyarette kaymakam Abdullah Uçgun’a  proje ve gezi hakkında bilgiler verildi. Proje ekibi ile birlikte kaymakam Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret eden,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İlçemizin başarılı okullarından birisi olan Fen Lisesi’nde proje sorumlusu olan  okul müdürü Ali Altıntaş, İngilizce öğretmenlerimiz  Latife Çelik ve Emine Karaca’dan oluşan  öğretmen ve öğrencileri   "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" Avrupa Birliği projesi  kapsamında hazırladıkları proje ile  3 öğretmen ve 3 öğrencimizden  oluşan proje ekibi,  22 Nisan-29 Nisan tarihleri arasında Çekya'da proje gezisi yapacaklar, diyerek, ziyaret hakkında bilgiler verdi. . Kaymakam Abdullah Uçgun da "Proje ekibine Alaşehir'i en iyi temsil ederek,  diğer öğrenci ve öğretmenlerimize örnek olunuz. Burada edindiğiniz bilgi ve beceriler ile, gittiğiniz ve gezdiğiniz bölgelerde edindiğiniz bilgi ve becerileri karşılaştırınız. Ülkeler arasındaki kültür farklarını, ortak noktaları görünüz. Çünkü en iyi öğrenme şekli yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Ve bu geziler sizin hayatınızda hiç unutamayacağınız anılar ve bilgiler olarak kalacaktır." diyerek, hayırlı yolculuklar diledi.
Alaşehir Fen Lisesi, koordinatörlüğünü yürüttüğü Erasmus+ Projesi kapsamında ilk hareketliliğini gerçekleştirmek üzere Çek Cumhuriyeti için yola çıktı. Gezi ekibi, Kaymakam Uçgun'a veda ziyaretinde bulundu.

Aralık ayında Çek Cumhuriyeti, Letonya, Litvanya, Romanya ve Salihli ortaklarını kusursuz bir şekilde ağırlayan Alaşehir Fen Lisesi, bu sefer ülkemizi ve Alaşehir'imizi en iyi şekilde temsil etmek için 3 öğretmen ve 3 öğrenciden oluşan ekiple, 22 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında, tüm proje ortaklarıyla ÇEKYA'da 2.buluşmasını gerçekleştirecek. Prag ve Prerov’da gerçekleşecek olan hareketlilik programında Çek Ortakları Stredni Skola Gastronomie a Sluzeb Okulunun hazırladığı etkinliklerde ülkemizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmelerinin yanında Türk Kültürünü mükemmel bir şekilde yansıtacaklar.

 T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenen, Alaşehir Fen Lisesi’nin Koordinatörlüğünü yürüttüğü, Salihli Bilim ve Sanat Merkezi’nin  ortak olduğu, 2017-1-TR01-KA219-045758_1 numaralı, “A Healthy Mind in A Healthy Body” isimli Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar ( KA219 ) projesi kapsamında, 22-29.04.2018 tarihleri arasında Alaşehir Fen Lisesi, Salihli BİLSEM, Letonya, Litvanya ve Romanya ülkelerinden öğretmen ve öğrenciler, Prerov’da  (Çek Cumhuriyeti) tekrar buluşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayacaklar.

GEZİ EKİBİNDEN KAYMAKAM UÇGUN'A ZİYARET

Avrupa gezisine çıkacak olan proje sorumlusu öğretmen ve Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri  ziyaret öncesi kaymakam Abdullah Uçgun’u ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Fen Lisesi müdürü Ali Altıntaş da katıldılar. Ziyarette kaymakam Abdullah Uçgun’a  proje ve gezi hakkında bilgiler verildi.

Proje ekibi ile birlikte kaymakam Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret eden,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İlçemizin başarılı okullarından birisi olan Fen Lisesi’nde proje sorumlusu olan  okul müdürü Ali Altıntaş, İngilizce öğretmenlerimiz  Latife Çelik ve Emine Karaca’dan oluşan  öğretmen ve öğrencileri   "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" Avrupa Birliği projesi  kapsamında hazırladıkları proje ile  3 öğretmen ve 3 öğrencimizden  oluşan proje ekibi,  22 Nisan-29 Nisan tarihleri arasında Çekya'da proje gezisi yapacaklar, diyerek, ziyaret hakkında bilgiler verdi.

. Kaymakam Abdullah Uçgun da "Proje ekibine Alaşehir'i en iyi temsil ederek,  diğer öğrenci ve öğretmenlerimize örnek olunuz. Burada edindiğiniz bilgi ve beceriler ile, gittiğiniz ve gezdiğiniz bölgelerde edindiğiniz bilgi ve becerileri karşılaştırınız. Ülkeler arasındaki kültür farklarını, ortak noktaları görünüz. Çünkü en iyi öğrenme şekli yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Ve bu geziler sizin hayatınızda hiç unutamayacağınız anılar ve bilgiler olarak kalacaktır." diyerek, hayırlı yolculuklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.