Alaşehir Gençlik Merkezine Ve Olimpik Yüzme Havuzuna Kavuşuyor

20.10.2020 - 10:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Gençlik Merkezine Ve Olimpik Yüzme Havuzuna Kavuşuyor

ALAŞEHİR'E YAPILACAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ İÇİN START VERİLDİ. SÖZ KONUSU PROJELERİN İHALESİ YAYIMLANDI. İHALENİN 11 KASIM 2020 TARİHİNDE YAPILACAĞI DUYURULDU.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaşehir’e (Şehir Stadının yanına) Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacağı yapım ihalesinin 11 Kasım 2020 günü olacağını duyurdu. DEV PROJELERİN İHALESİ 11 KASIM’DA! Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kaymakam Uçgun, Geçtiğimiz günlerde ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından müjdesi verilen Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım ihalesinin 11 Kasım 2020 günü yapılacağını dile getirdi. Kaymakam Uçgun; “Öncelikle modern bir Alaşehir’in oluşmasına katkı sunacak olan yatırımı ilçemize getiren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, ilçemiz ile ilgili her türlü sorunda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Milletvekillerimize ve bu projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun ve Gençlik Merkezi'nin yapılması ile birlikte gençlerimizin sosyal faaliyetlerini yapacakları alanlar ve seçenekler artmış olacak. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi gençlerimiz başta olmak üzere Alaşehirli hemşehrilerimize Hayırlı Olsun .“dedi.
ALAŞEHİR'E YAPILACAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ İÇİN START VERİLDİ. SÖZ KONUSU PROJELERİN İHALESİ YAYIMLANDI. İHALENİN 11 KASIM 2020 TARİHİNDE YAPILACAĞI DUYURULDU.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaşehir’e (Şehir Stadının yanına) Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacağı yapım ihalesinin 11 Kasım 2020 günü olacağını duyurdu.

DEV PROJELERİN İHALESİ 11 KASIM’DA!

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kaymakam Uçgun, Geçtiğimiz günlerde ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından müjdesi verilen Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım ihalesinin 11 Kasım 2020 günü yapılacağını dile getirdi. Kaymakam Uçgun; “Öncelikle modern bir Alaşehir’in oluşmasına katkı sunacak olan yatırımı ilçemize getiren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, ilçemiz ile ilgili her türlü sorunda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Milletvekillerimize ve bu projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun ve Gençlik Merkezi'nin yapılması ile birlikte gençlerimizin sosyal faaliyetlerini yapacakları alanlar ve seçenekler artmış olacak. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi gençlerimiz başta olmak üzere Alaşehirli hemşehrilerimize Hayırlı Olsun .“dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.