Alaşehir Girişimciler Derneği şehit ailelerine moral veriyor

10.03.2018 - 08:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Girişimciler Derneği şehit ailelerine moral veriyor

Alaşehir Girişimciler Derneği, Afrin Zeytindalı operasyonu başladığı günden bu yana Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdi.
Alaşehir Girişimciler Derneği, Afrin Zeytindalı operasyonu başladığı günden bu yana Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdi. Afrin’e belediye tarafından hazırlanan üzümlerin yerine ulaştırılmasında ki koordinasyonu, komutanlarla iletişime geçilmesi ve sınır hattına kadar ulaştırılmasında yoğun çaba harcayan dernek,  Alaşehir’de vatanı uğruna canlarını vermiş şehitlerin ailelerini ziyaret ederek ahde vefa örneği gösterdiler. Alaşehir Girişimciler Derneği yönetimi Alaşehir'in farklı mahallelerinde bulunan 23 şehidin ailelerini ziyaret ederek, şehitlerin aile fertlerinin hal ve hatırlarını sorup moral desteği verdi. Dernek yöneticileri  şehit yakınlarına ‘’Bizler sizlerin manevi evlatlarınızız. onların yerini tutmamızın imkanı yok ama elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız’’ diyerek hayır dualarını alıyorlar.
Alaşehir Girişimciler Derneği, Afrin Zeytindalı operasyonu başladığı günden bu yana Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdi.

Alaşehir Girişimciler Derneği, Afrin Zeytindalı operasyonu başladığı günden bu yana Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdi. Afrin’e belediye tarafından hazırlanan üzümlerin yerine ulaştırılmasında ki koordinasyonu, komutanlarla iletişime geçilmesi ve sınır hattına kadar ulaştırılmasında yoğun çaba harcayan dernek,  Alaşehir’de vatanı uğruna canlarını vermiş şehitlerin ailelerini ziyaret ederek ahde vefa örneği gösterdiler.

Alaşehir Girişimciler Derneği yönetimi Alaşehir'in farklı mahallelerinde bulunan 23 şehidin ailelerini ziyaret ederek, şehitlerin aile fertlerinin hal ve hatırlarını sorup moral desteği verdi. Dernek yöneticileri  şehit yakınlarına ‘’Bizler sizlerin manevi evlatlarınızız. onların yerini tutmamızın imkanı yok ama elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız’’ diyerek hayır dualarını alıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.