ALAŞEHİR İMAM HATİP LİSESİ PROJE OKULU OLDU

GÜNDEM 08.04.2020 - 16:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR İMAM HATİP LİSESİ PROJE OKULU OLDU

AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI, EĞİTİM ALANINDA İLK İCRAATINI YAPTI. BAŞKAN YAŞAR DEMİREL, İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ PROJE OKULUNUN ALAŞEHİRLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ ETTİ.
AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibinin girişimleriyle, Alaşehir İmam Hatip Anadolu Lisesi ‘Proje Okulu ‘ oldu. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında hayata geçecek olan projede, 2 sınıfta 60 öğrenci eğitim görecek. Öğrenciler merkezi sınavla alınacak. Proje alanları Fen ve Sosyal Bilimler olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı, Alaşehir İmam Hatip Anadolu Lisesi’ni ‘Proje okulu’ olarak ilan etti. AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı’nın girişimi ve büyük uğraşları neticesinde gerçekleştirilen projede, 9. Sınıflarda oluşturulacak 2 sınıfta 60 öğrenci eğitim alacak. Öğrenciler, LGS sınavından alınacak. Fen ve Sosyal Bilimler alnında projelendirilen 2 sınıf, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında start alacak. DEMİREL: AZ KONUŞUP, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ İmam Hatip Anadolu Lisesi Proje Okulunun Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olmasını temenni eden AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Bize görev tevdi edildiği gün dediğimiz gibi; ‘az konuşup, çok iş yapacağız’ değişiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Rabbime şükürler olsun. Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yürüttüğümüz girişimlerin meyvesini aldık. İmam Hatip Anadolu Lisemiz, yeni eğitim ve öğretim yılında proje okulu olarak onaylandı. Okulumuzda, 2020-2021 eğitim yılında 9. Sınıflarda 8 sınıf açılması hedefleniyor. 2 sınıfı fen ve sosyal alanda proje sınıfları olacak. 60 öğrenci sınavla alınacak. Projenin hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen bölge milletvekillerimize, bakanımıza, daire başkanlarımıza ve yerel yetkililerimize teşekkür ediyoruz.”dedi. “TEK GAYEMİZ ALAŞEHİR’E YATIRIM VE HİZMET GETİRMEK” Alaşehir ve Alaşehirlilere hizmet etmekten bahtiyar olduklarının altını çizen Başkan Demirel, tek gayelerinin Alaşehir’e yatırım ve hizmetlerin gelmesine aracılık ederek, katkı sağlamak olduğunu söyledi. Demirel, “Ülke genelinde her alanda devrim niteliğinde hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerden Alaşehirlilerin de nasiplenmesini istiyoruz. Alaşehir için önem arz eden projelerimiz var. Bir bir hayata geçirmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte bunların da müjdesini vereceğiz İnşallah. Hizmet bizden, takdir sizden.”şeklinde konuştu.  
AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI, EĞİTİM ALANINDA İLK İCRAATINI YAPTI. BAŞKAN YAŞAR DEMİREL, İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ PROJE OKULUNUN ALAŞEHİRLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ ETTİ.

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibinin girişimleriyle, Alaşehir İmam Hatip Anadolu Lisesi ‘Proje Okulu ‘ oldu. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında hayata geçecek olan projede, 2 sınıfta 60 öğrenci eğitim görecek. Öğrenciler merkezi sınavla alınacak. Proje alanları Fen ve Sosyal Bilimler olarak belirlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Alaşehir İmam Hatip Anadolu Lisesi’ni ‘Proje okulu’ olarak ilan etti. AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı’nın girişimi ve büyük uğraşları neticesinde gerçekleştirilen projede, 9. Sınıflarda oluşturulacak 2 sınıfta 60 öğrenci eğitim alacak. Öğrenciler, LGS sınavından alınacak. Fen ve Sosyal Bilimler alnında projelendirilen 2 sınıf, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında start alacak.

DEMİREL: AZ KONUŞUP, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ

İmam Hatip Anadolu Lisesi Proje Okulunun Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olmasını temenni eden AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Bize görev tevdi edildiği gün dediğimiz gibi; ‘az konuşup, çok iş yapacağız’ değişiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Rabbime şükürler olsun. Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yürüttüğümüz girişimlerin meyvesini aldık. İmam Hatip Anadolu Lisemiz, yeni eğitim ve öğretim yılında proje okulu olarak onaylandı. Okulumuzda, 2020-2021 eğitim yılında 9. Sınıflarda 8 sınıf açılması hedefleniyor. 2 sınıfı fen ve sosyal alanda proje sınıfları olacak. 60 öğrenci sınavla alınacak. Projenin hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen bölge milletvekillerimize, bakanımıza, daire başkanlarımıza ve yerel yetkililerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

“TEK GAYEMİZ ALAŞEHİR’E YATIRIM VE HİZMET GETİRMEK”

Alaşehir ve Alaşehirlilere hizmet etmekten bahtiyar olduklarının altını çizen Başkan Demirel, tek gayelerinin Alaşehir’e yatırım ve hizmetlerin gelmesine aracılık ederek, katkı sağlamak olduğunu söyledi. Demirel, “Ülke genelinde her alanda devrim niteliğinde hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerden Alaşehirlilerin de nasiplenmesini istiyoruz. Alaşehir için önem arz eden projelerimiz var. Bir bir hayata geçirmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte bunların da müjdesini vereceğiz İnşallah. Hizmet bizden, takdir sizden.”şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.