ALAŞEHİR’İN TALEPLERİ İLGİLİ MERCİLERE İLETİLDİ

19.10.2020 - 10:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’İN TALEPLERİ İLGİLİ MERCİLERE İLETİLDİ

ALAŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MUSTAFA SEYHAN, TELE KONFERANS SİSTEMİ İLE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI İSTİŞARE VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN DE EGE BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILDI. BAŞKAN SEYHAN, TOPLANTIDA ALAŞEHİR VE SARIGÖL’ÜN SORUNLARINI İLGİLİ MERCİLERE İLETTİ.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu katılımlarıyla gerçekleştirilen ‘Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstişare Toplantısı’na katıldı. Başkan Seyhan, TMO’un üzüm alımları ve TDİOSB (Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) ile ilgili taleplerini ilgili mercilere iletilmek üzere dile getirdi “BİZ, BÖLGEMİZ İÇİN SORUMLULUK ALIYORUZ” Ayrıca Başkan Seyhan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında yapılan Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları Video konferans toplantısına da İştirak etti. Seyhan yapılan toplantıda TMO tarafından alınan üzümlerin üretici açısından çok yararlı ve memnuniyet verici olduğunu belirterek, “TMO Üzüm alımlarının sürekliliğinin sağlanması yönünde talebimizi Birlik başkanımıza ilettik. Ayrıca Sanayi ve Teknoloji bakanına iletmek üzere İlçemizde kuruluş çalışmaları aşamasında bulunan TDİOSB (Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) ile ilgili sürecin hızlandırılması yönünde taleplerimizi ve isteklerimizi sunduk. Toplantılarımız, verimli geçti. İlgi ve alakalarından dolayı hem Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve Birlik Başkanımız Rıfat Hicarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.
ALAŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MUSTAFA SEYHAN, TELE KONFERANS SİSTEMİ İLE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI İSTİŞARE VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN DE EGE BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILDI. BAŞKAN SEYHAN, TOPLANTIDA ALAŞEHİR VE SARIGÖL’ÜN SORUNLARINI İLGİLİ MERCİLERE İLETTİ.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu katılımlarıyla gerçekleştirilen ‘Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstişare Toplantısı’na katıldı. Başkan Seyhan, TMO’un üzüm alımları ve TDİOSB (Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) ile ilgili taleplerini ilgili mercilere iletilmek üzere dile getirdi

“BİZ, BÖLGEMİZ İÇİN SORUMLULUK ALIYORUZ”

Ayrıca Başkan Seyhan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında yapılan Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları Video konferans toplantısına da İştirak etti. Seyhan yapılan toplantıda TMO tarafından alınan üzümlerin üretici açısından çok yararlı ve memnuniyet verici olduğunu belirterek, “TMO Üzüm alımlarının sürekliliğinin sağlanması yönünde talebimizi Birlik başkanımıza ilettik. Ayrıca Sanayi ve Teknoloji bakanına iletmek üzere İlçemizde kuruluş çalışmaları aşamasında bulunan TDİOSB (Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) ile ilgili sürecin hızlandırılması yönünde taleplerimizi ve isteklerimizi sunduk. Toplantılarımız, verimli geçti. İlgi ve alakalarından dolayı hem Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve Birlik Başkanımız Rıfat Hicarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.