ALAŞEHİR'İN YENİ VİZYONU STK'LARLA PAYLAŞILDI

BELEDİYE 05.08.2017 - 16:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'İN YENİ VİZYONU STK'LARLA PAYLAŞILDI

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 4 Ağustos-30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Âlâ Akşamlar” yaz etkinliklerinin ilkinde sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Alaşehir Belediyesi tarafından 4 Ağustos-30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ala Akşamlar” yaz etkinliklerinin ilki önceki akşam Şelale Restoranda düzenlendi. Etkinliğe Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.   KARAÇOBAN; “KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM”   Törende yemek sonrası bir konuşma yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerine hitap etti. Karaçoban, “Alaşehir’in gelişiminde belediye kadar sizlerin de çok ciddi görev ve sorumluluklarınız var. Belediye olarak bizim bir 21. Yüzyıl projeksiyonumuz var. Alaşehir'in hedef olarak sadece bir noktaya kilitlenmesini istemiyorum. Her yönden bir çekim merkezi olmuş Alaşehir'in özlemi içindeyim. Sizlerin de paydaş ve katılımcı olarak önerilerinizi bekliyorum.”dedi.   Karaçoban, "Bölgemizde enerji yatırımlarının fayda ve zararlarını çok iyi irdelemeliyiz. Büyükşehir Belediyesinden alacağımız proje ve yatırımlarının peşindeyiz.  İlçemize yapılan terminal Manisa’nın en pahalı terminalidir. Şu anki garaja pazaryeri için kredi talep ettik. Mevcut Pazar yerindeki düzenlemelerle de meydanla entegre bir yaşam alanı kazanacağız. Sit kararları ile yapılaşma şehrin aşağısına kaydı. Çarşıda 26 sokağımızda altyapı ve aydınlatma düzenlemesi olacak. Bu bir zincirleme çalışma. Tek noktaya odaklanmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.   ALAŞEHİR'E YENİ BİR VİZYON ÇALIŞMASI YAPILIYOR   Karaçoban’ın konuşmasının ardından Yavuzcan Yazıcı tarafından Alaşehir’in gelişimi için yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir sinevizyon sunumu yapıldı. Sunumun ardından TRT sanatçısı Serkan Sır tarafından TSM eserleri seslendirildi. Davetlilerin de eşlik ettiği sazlı sözlü gecede Başkan Karaçoban'da sahne aldı. 'Kırmızı Gül' adlı eseri seslendiren Karaçoban, davetlilerden bol bol alkış aldı. Belediye Meclis Üyesi Barış Acar da gecede 2 eser seslendirdi. Danışmanlardan ve Belediye TSM Korosu üyesi Pınar Dümbek de sahne alarak geceye renk kattı. Son olarak Başkan Karaçoban'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.    
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 4 Ağustos-30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Âlâ Akşamlar” yaz etkinliklerinin ilkinde sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Alaşehir Belediyesi tarafından 4 Ağustos-30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ala Akşamlar” yaz etkinliklerinin ilki önceki akşam Şelale Restoranda düzenlendi. Etkinliğe Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.

 

KARAÇOBAN; “KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM”

 

Törende yemek sonrası bir konuşma yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerine hitap etti. Karaçoban, “Alaşehir’in gelişiminde belediye kadar sizlerin de çok ciddi görev ve sorumluluklarınız var. Belediye olarak bizim bir 21. Yüzyıl projeksiyonumuz var. Alaşehir'in hedef olarak sadece bir noktaya kilitlenmesini istemiyorum. Her yönden bir çekim merkezi olmuş Alaşehir'in özlemi içindeyim. Sizlerin de paydaş ve katılımcı olarak önerilerinizi bekliyorum.”dedi.

 

Karaçoban, "Bölgemizde enerji yatırımlarının fayda ve zararlarını çok iyi irdelemeliyiz. Büyükşehir Belediyesinden alacağımız proje ve yatırımlarının peşindeyiz.  İlçemize yapılan terminal Manisa’nın en pahalı terminalidir. Şu anki garaja pazaryeri için kredi talep ettik. Mevcut Pazar yerindeki düzenlemelerle de meydanla entegre bir yaşam alanı kazanacağız. Sit kararları ile yapılaşma şehrin aşağısına kaydı. Çarşıda 26 sokağımızda altyapı ve aydınlatma düzenlemesi olacak. Bu bir zincirleme çalışma. Tek noktaya odaklanmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

 

ALAŞEHİR'E YENİ BİR VİZYON ÇALIŞMASI YAPILIYOR

 

Karaçoban’ın konuşmasının ardından Yavuzcan Yazıcı tarafından Alaşehir’in gelişimi için yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir sinevizyon sunumu yapıldı. Sunumun ardından TRT sanatçısı Serkan Sır tarafından TSM eserleri seslendirildi. Davetlilerin de eşlik ettiği sazlı sözlü gecede Başkan Karaçoban'da sahne aldı. 'Kırmızı Gül' adlı eseri seslendiren Karaçoban, davetlilerden bol bol alkış aldı. Belediye Meclis Üyesi Barış Acar da gecede 2 eser seslendirdi. Danışmanlardan ve Belediye TSM Korosu üyesi Pınar Dümbek de sahne alarak geceye renk kattı. Son olarak Başkan Karaçoban'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.