Alaşehir Kadın Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı

22.09.2020 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Kadın Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı

ALAŞEHİR S.S. ALAŞEHİR KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI. 1 OLAĞAN GENEL KURULDA MEVCUT KURUCU BAŞKAN SELEN ÖKÜZCÜOĞLU GÜVEN TAZELEDİ. ÖKÜZCÜOĞLU, “ÜRETECEĞİZ, KAZANACAĞIZ, KENDİ AYAKLARIMIZIN ÜZERİNDE DURACAĞIZ VE BAŞARILI OLACAĞIZ.”DEDİ.
Alaşehir Ticaret Borsası Salonunda yapılan toplantıya, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve kooperatif üyeleri katıldı. 38 üyeli kooperatifin genel kurul kongresinde Nalan Çömçömoğlu ve Safiye Metin divan başkanlığı yaptı. Kongre sonunda yapılan oylamada 38 üyenin tamamının oyunu alan Selen Öküzcüoğlu oy birliği ile güven tazelerken, yönetim kurulu üyeliğine Bilge Altan ve Aylin Marangoz seçildi. Toplantıda bir yıllık çalışmalar değerlendirildi. Kooperatif başkanlığına yeniden seçilen Selen Öküzcüoğlu, "Bu kurumun yaşayabilmesi için herkesin emek harcadığını, gönülden çalıştığını gördük. Hepimizin tek amacı var, kooperatifimizi yaşatmak. Gayret ve emekleriniz için hepinize teşekkür ederim, inşallah daha da iyi olacağız."dedi. ÖKÜZCÜOĞLU, “CUMHURİYET DEMEK KADIN DEMEKTİR” Kongrede bir konuşma yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da "Cumhuriyet demek kadın demektir, kadın hakları demektir, kadınları sosyal ve ekonomik hayatta erklerle birlikte görmek, kadının evden çıkmasını sağlamak demektir. En zorlu dönemlerde Cumhuriyetin değerlerine sahip çıktığınız için kadının sosyal ve ekonomik hayatta neler yapabileceğini gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Kadının azimli, başarılı ve başladığı işi sonuna kadar götürebileceğini gösterdiniz, sizleri kutluyorum. Atamızın değerlerine sahip çıkacağınıza, atamızın size sunduğu hakları sonuna kadar kullanacağınıza inanıyorum. Atamız bizleri bir kuşun kanatları gibi erkek ve kadının birlikte başarılı olacağını, bunun için kadın erkek ayırımı yapmadan, birlikte ve beraber çalışmamız gerektiğini belirtmiştir. Belediye olarak yapacağınız her türlü çalışmayı sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.
ALAŞEHİR S.S. ALAŞEHİR KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI. 1 OLAĞAN GENEL KURULDA MEVCUT KURUCU BAŞKAN SELEN ÖKÜZCÜOĞLU GÜVEN TAZELEDİ. ÖKÜZCÜOĞLU, “ÜRETECEĞİZ, KAZANACAĞIZ, KENDİ AYAKLARIMIZIN ÜZERİNDE DURACAĞIZ VE BAŞARILI OLACAĞIZ.”DEDİ.

Alaşehir Ticaret Borsası Salonunda yapılan toplantıya, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve kooperatif üyeleri katıldı. 38 üyeli kooperatifin genel kurul kongresinde Nalan Çömçömoğlu ve Safiye Metin divan başkanlığı yaptı. Kongre sonunda yapılan oylamada 38 üyenin tamamının oyunu alan Selen Öküzcüoğlu oy birliği ile güven tazelerken, yönetim kurulu üyeliğine Bilge Altan ve Aylin Marangoz seçildi. Toplantıda bir yıllık çalışmalar değerlendirildi. Kooperatif başkanlığına yeniden seçilen Selen Öküzcüoğlu, "Bu kurumun yaşayabilmesi için herkesin emek harcadığını, gönülden çalıştığını gördük. Hepimizin tek amacı var, kooperatifimizi yaşatmak. Gayret ve emekleriniz için hepinize teşekkür ederim, inşallah daha da iyi olacağız."dedi.

ÖKÜZCÜOĞLU, “CUMHURİYET DEMEK KADIN DEMEKTİR”

Kongrede bir konuşma yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da "Cumhuriyet demek kadın demektir, kadın hakları demektir, kadınları sosyal ve ekonomik hayatta erklerle birlikte görmek, kadının evden çıkmasını sağlamak demektir. En zorlu dönemlerde Cumhuriyetin değerlerine sahip çıktığınız için kadının sosyal ve ekonomik hayatta neler yapabileceğini gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Kadının azimli, başarılı ve başladığı işi sonuna kadar götürebileceğini gösterdiniz, sizleri kutluyorum. Atamızın değerlerine sahip çıkacağınıza, atamızın size sunduğu hakları sonuna kadar kullanacağınıza inanıyorum. Atamız bizleri bir kuşun kanatları gibi erkek ve kadının birlikte başarılı olacağını, bunun için kadın erkek ayırımı yapmadan, birlikte ve beraber çalışmamız gerektiğini belirtmiştir. Belediye olarak yapacağınız her türlü çalışmayı sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.