ALAŞEHİR TSO, ALAŞEHİR VE SARIGÖL’E “NEFES” OLDU

24.07.2020 - 09:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR TSO, ALAŞEHİR VE SARIGÖL’E “NEFES” OLDU

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından 90 firmaya toplamdan 5.350.000 TL tutarında uygun faizli, 6 ay geri ödemesiz kredi dağıtıldı. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, 2 Nisan tarihinde başlattıkları “nefes” kredisine başvuran 90 firmanın, 5.350.000 liralık destekten faydalandığını söyledi. Nakit akışının çok önemli olduğu bir dönemden geçtiklerini kaydeden Seyhan, özellikle KOBİ vasfındaki firmaların güçlü desteğe ihtiyacı olduklarını kaydetti.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Alaşehir ve Sarıgöl’de 90 firma 'Nefes'ten faydalandığı, uygun faiz ve ödeme koşulları ile üyelerine sunduğu finansman desteğine bir yenisini daha ekledi. Alaşehir TSO Başkanı Mustafa Seyhan, TOBB öncülüğünde KOBİ'ler için başlatılan üyelerin kullanacağı kredi 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplamda 20 ay vadeli olan kredinin brüt faiz oranı yıllık yüzde 7.5 olacaktır, Denizbank aracılığı ile 90 Alaşehir ve Sarıgöl firmasının faydalandığını dile getirdi. SEYHAN, “90 KOBİMİZE 5 MİLYON350 BİN KREDİ SAĞLADIK ” "Alaşehir TSO olarak 'KOBİ'ler için Nefes kredisine bölgemizde en fazla katkı sağlayan odalardan biri olduk" diyen Başkan Seyhan, Alaşehir ve Sarıgöl iş dünyası temsilcilerinin Nefes kredisi ile 5.350.000 liralık kaynaktan faydalandığını dile getirdi. Başkan Seyhan, "Nefes kredisi ekonomimizin can damarı olan KOBİ'lerimizin ticaret hayatına önemli bir destek sundu. İş dünyamızın yüksek ilgisi de ne kadar doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Pandemi sürecinde birçok firmamız ekonomik olarak zarar gördü ve kepenklerini kapatma noktasına geldi. TOBB’un öncülüğünde ve Odaların katılımıyla Denizbank ile yapılan protokol kapsamında üyelerimize kredileri dağıtıldı. Toplamda 5.350.000 TL dolaylarında nakit Alaşehir ve Sarıgöl piyasasına dahil olmuş oldu. Alaşehir ve Sarıgöl özelinde ele alındığında doğrudan ve dolaylı olarak bu tutardan tüm Alaşehir ve Sarıgöl halkı faydalandı."dedi. “HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ” Nakit akışının çok önemli olduğu bir dönemden geçtiklerini kaydeden Seyhan, "Bu dönemde özellikle KOBİ vasfındaki firmalarımızın güçlü desteğe ihtiyacı var. KOBİ'lerimizin en önemli meselesi olan teminatlandırma konusuna çözüm üretiyoruz. Finansman talebindeki küçük ve orta ölçekli üyelerimiz, Nefes Kredisi ile kolay ve hızlı bir şekilde bu kaynağa ulaştı. Oda olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."ifadelerini kullandı. KOBİLER için yıllık yüzde 7.5 faiz oranıyla Denizbank Alaşehir ve Sarıgöl Şubesi aracılığıyla Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine dağıtıldı. Pandemi sürecinde ekonomik olarak zor zamanlar geçiren Alaşehir ve Sarıgöl esnafına nefes veren kredi projesi, üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından 90 firmaya toplamdan 5.350.000 TL tutarında uygun faizli, 6 ay geri ödemesiz kredi dağıtıldı. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, 2 Nisan tarihinde başlattıkları “nefes” kredisine başvuran 90 firmanın, 5.350.000 liralık destekten faydalandığını söyledi. Nakit akışının çok önemli olduğu bir dönemden geçtiklerini kaydeden Seyhan, özellikle KOBİ vasfındaki firmaların güçlü desteğe ihtiyacı olduklarını kaydetti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Alaşehir ve Sarıgöl’de 90 firma 'Nefes'ten faydalandığı, uygun faiz ve ödeme koşulları ile üyelerine sunduğu finansman desteğine bir yenisini daha ekledi. Alaşehir TSO Başkanı Mustafa Seyhan, TOBB öncülüğünde KOBİ'ler için başlatılan üyelerin kullanacağı kredi 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplamda 20 ay vadeli olan kredinin brüt faiz oranı yıllık yüzde 7.5 olacaktır, Denizbank aracılığı ile 90 Alaşehir ve Sarıgöl firmasının faydalandığını dile getirdi.

SEYHAN, “90 KOBİMİZE 5 MİLYON350 BİN KREDİ SAĞLADIK ”

"Alaşehir TSO olarak 'KOBİ'ler için Nefes kredisine bölgemizde en fazla katkı sağlayan odalardan biri olduk" diyen Başkan Seyhan, Alaşehir ve Sarıgöl iş dünyası temsilcilerinin Nefes kredisi ile 5.350.000 liralık kaynaktan faydalandığını dile getirdi. Başkan Seyhan, "Nefes kredisi ekonomimizin can damarı olan KOBİ'lerimizin ticaret hayatına önemli bir destek sundu. İş dünyamızın yüksek ilgisi de ne kadar doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Pandemi sürecinde birçok firmamız ekonomik olarak zarar gördü ve kepenklerini kapatma noktasına geldi. TOBB’un öncülüğünde ve Odaların katılımıyla Denizbank ile yapılan protokol kapsamında üyelerimize kredileri dağıtıldı. Toplamda 5.350.000 TL dolaylarında nakit Alaşehir ve Sarıgöl piyasasına dahil olmuş oldu. Alaşehir ve Sarıgöl özelinde ele alındığında doğrudan ve dolaylı olarak bu tutardan tüm Alaşehir ve Sarıgöl halkı faydalandı."dedi.

“HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Nakit akışının çok önemli olduğu bir dönemden geçtiklerini kaydeden Seyhan, "Bu dönemde özellikle KOBİ vasfındaki firmalarımızın güçlü desteğe ihtiyacı var. KOBİ'lerimizin en önemli meselesi olan teminatlandırma konusuna çözüm üretiyoruz. Finansman talebindeki küçük ve orta ölçekli üyelerimiz, Nefes Kredisi ile kolay ve hızlı bir şekilde bu kaynağa ulaştı. Oda olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

KOBİLER için yıllık yüzde 7.5 faiz oranıyla Denizbank Alaşehir ve Sarıgöl Şubesi aracılığıyla Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine dağıtıldı. Pandemi sürecinde ekonomik olarak zor zamanlar geçiren Alaşehir ve Sarıgöl esnafına nefes veren kredi projesi, üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.