ALAŞEHİR YÖREX FUARINDA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

22.10.2021 - 08:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR YÖREX FUARINDA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarına Alaşehir Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde stant kuruldu. Yöresel ürünlerin tanıtımı amacıyla düzenlenen fuara Belediye Başkanı Ahmet Öküzüoğlu, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, ATSO genel sekreteri Birol Şen, Alaşehir S.S Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Selen Öküzcüoğlu ve üyeleri de katıldı.
Amaçlarının Alaşehir ve Alaşehir'in yöresel ürünlerini tanıtmak olduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Antalya'da 'Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla fuara katıldık. Burada Alaşehir'in üzümünü tanıtıyoruz. Bize Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan da eşlik ediyor. Türkiye'de ilk defa Coğrafi isim hakkını alan asma yaprağımızı da burada tanıtım ve satışını yapıyoruz. Alaşehir'in yöresel ürünlerini marka yapmak için ama Ankara'da, ama İstanbul'da, ama Antalya'da çalışmalarımızı yapıyoruz. Salamura yaprak, pekmezimizi Kadın Kooperatifi ile birlikte tanıtmaya devam edeceğiz. Ben bizlere desteklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi. SEYHAN: MARKA ŞEHİR İÇİN MARKA ÜRÜNLER ŞART! Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan da şunları söyledi: "Bir şehrin şehir olabilmesi için markalaşması lazım. Marka olduğunuz zaman belli bir değere, belli bir ölçüye, belli bir güzelliği yakalayabiliyorsunuz. Marka olmak demek, şehrimizin değerlerine sahip olmak demektir. Şehrin nesi varsa sahiplenilmesi gerekiyor. Başkanımızın Sultani üzümü tanıtımı için verdiği çabadan dolayı kutluyorum. İnşallah Sultani üzümümüze de coğrafi işareti alacağız. Alaşehir üzümümüzün asma yaprağının coğrafi işaretini aldık. Bundan sonra ihracatında da kolaylıklar yaşayacağız. İnşallah Sultaniye üzümümüzün de coğrafi işaretini en kısa zamanda alacağız." Ticaret ve Sanayi Odası, Alaşehir Kadın Kooperatifi ve Alaşehir Belediyesinin katkılarıyla Alaşehir'in dünyaca ünlü Sultaniye üzümün dev maketi üzerine taze üzüm donatılarak hazırlanan üzüm salkımı ise fuarı ziyaret edenlerin en fazla dikkatini çeken objelerden biri oldu. Alaşehir standında coğrafi işaret tescili alan yaprak, pekmez gibi ürünler de sergilenerek, hem ürünlerin hem de Alaşehir'in tanıtımı yapıldı. ALAŞEHİR STANTINI BİRÇOK ÜNLÜ SİMA ZİYARET ETTİ Alaşehir standını birçok ünlü sima da ziyaret etti. Antalya’nın devlet erkanı başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, diğer illerden gelen devlet adamları, sanatçılar ve Türkiye Odalar ve Barsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu standı ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Hisarcıklıoğlu ATSO Başkanı Mustafa Seyhan ve Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile bir süre sohbet de etti. Hisarcıklıoğlu, Başkan Seyhan’ı Alaşehir Asma yaprağına çoğrafi işaret kazandırmasından dolayı kutladı.  
Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarına Alaşehir Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde stant kuruldu. Yöresel ürünlerin tanıtımı amacıyla düzenlenen fuara Belediye Başkanı Ahmet Öküzüoğlu, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, ATSO genel sekreteri Birol Şen, Alaşehir S.S Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Selen Öküzcüoğlu ve üyeleri de katıldı.

Amaçlarının Alaşehir ve Alaşehir'in yöresel ürünlerini tanıtmak olduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Antalya'da 'Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla fuara katıldık. Burada Alaşehir'in üzümünü tanıtıyoruz. Bize Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan da eşlik ediyor. Türkiye'de ilk defa Coğrafi isim hakkını alan asma yaprağımızı da burada tanıtım ve satışını yapıyoruz. Alaşehir'in yöresel ürünlerini marka yapmak için ama Ankara'da, ama İstanbul'da, ama Antalya'da çalışmalarımızı yapıyoruz. Salamura yaprak, pekmezimizi Kadın Kooperatifi ile birlikte tanıtmaya devam edeceğiz. Ben bizlere desteklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

SEYHAN: MARKA ŞEHİR İÇİN MARKA ÜRÜNLER ŞART!

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan da şunları söyledi: "Bir şehrin şehir olabilmesi için markalaşması lazım. Marka olduğunuz zaman belli bir değere, belli bir ölçüye, belli bir güzelliği yakalayabiliyorsunuz. Marka olmak demek, şehrimizin değerlerine sahip olmak demektir. Şehrin nesi varsa sahiplenilmesi gerekiyor. Başkanımızın Sultani üzümü tanıtımı için verdiği çabadan dolayı kutluyorum. İnşallah Sultani üzümümüze de coğrafi işareti alacağız. Alaşehir üzümümüzün asma yaprağının coğrafi işaretini aldık. Bundan sonra ihracatında da kolaylıklar yaşayacağız. İnşallah Sultaniye üzümümüzün de coğrafi işaretini en kısa zamanda alacağız."

Ticaret ve Sanayi Odası, Alaşehir Kadın Kooperatifi ve Alaşehir Belediyesinin katkılarıyla Alaşehir'in dünyaca ünlü Sultaniye üzümün dev maketi üzerine taze üzüm donatılarak hazırlanan üzüm salkımı ise fuarı ziyaret edenlerin en fazla dikkatini çeken objelerden biri oldu. Alaşehir standında coğrafi işaret tescili alan yaprak, pekmez gibi ürünler de sergilenerek, hem ürünlerin hem de Alaşehir'in tanıtımı yapıldı.

ALAŞEHİR STANTINI BİRÇOK ÜNLÜ SİMA ZİYARET ETTİ

Alaşehir standını birçok ünlü sima da ziyaret etti. Antalya’nın devlet erkanı başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, diğer illerden gelen devlet adamları, sanatçılar ve Türkiye Odalar ve Barsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu standı ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Hisarcıklıoğlu ATSO Başkanı Mustafa Seyhan ve Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile bir süre sohbet de etti. Hisarcıklıoğlu, Başkan Seyhan’ı Alaşehir Asma yaprağına çoğrafi işaret kazandırmasından dolayı kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.