ALAŞEHİRLİ 550 ÜRETİCİ FUARLARI GEZDİ

07.03.2019 - 09:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİ 550 ÜRETİCİ FUARLARI GEZDİ

Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı'nın Türkiye'nin değişik bölgelerinde kurulan Tarım Fuarlarına, 12 yıldır sürdürdüğü gezi programları sürüyor.
Oda Yönetimi, son dönemde Denizli ve İzmir illerinde kurulan tarım fuarlarına da 550 Üreticiyi ücretsiz götürdü. Alaşehirli üreticiler için çalışmalarını sürdüren Ziraat Odası yönetimi, yakın zamanda İzmir ve Denizli illerinde kurulan Tarım Fuarına 550 üreticiyi ücretsiz götürdü. 12 yıldır hiç bir tarım fuar organizasyonunu ihmal etmeyen Oda Yönetimi, İzmir ve denizli fuarlarını da es geçmedi. Tarım teknolojileri, ekipmanları ve sera alanlarında açılan fuarlarda Alaşehirli üreticiler, çeşitli alışverişler de yaptı. Fuar gezilerini değerlendiren Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, "Alaşehirli üreticilerimizi 12 yıldır fuardan fuara götürüyoruz. Çiftçilerimize katkı sağlamak teknolojik gelişimlerden haberdar etmek için bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Fuar gezilerimiz sürecek."dedi.
Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı'nın Türkiye'nin değişik bölgelerinde kurulan Tarım Fuarlarına, 12 yıldır sürdürdüğü gezi programları sürüyor.

Oda Yönetimi, son dönemde Denizli ve İzmir illerinde kurulan tarım fuarlarına da 550 Üreticiyi ücretsiz götürdü.

Alaşehirli üreticiler için çalışmalarını sürdüren Ziraat Odası yönetimi, yakın zamanda İzmir ve Denizli illerinde kurulan Tarım Fuarına 550 üreticiyi ücretsiz götürdü. 12 yıldır hiç bir tarım fuar organizasyonunu ihmal etmeyen Oda Yönetimi, İzmir ve denizli fuarlarını da es geçmedi.

Tarım teknolojileri, ekipmanları ve sera alanlarında açılan fuarlarda Alaşehirli üreticiler, çeşitli alışverişler de yaptı. Fuar gezilerini değerlendiren Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, "Alaşehirli üreticilerimizi 12 yıldır fuardan fuara götürüyoruz. Çiftçilerimize katkı sağlamak teknolojik gelişimlerden haberdar etmek için bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Fuar gezilerimiz sürecek."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.