ALAŞEHİRLİ ESNAF TEMSİLCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

KÜLTÜR 13.04.2018 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİ ESNAF TEMSİLCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nın organizesi ile, ilçede esnafların temsilciliğini yapan 9 oda kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya; Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve yönetimi de iştirak etti.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, birlik yönetim kurulu üyeleri ile beraber Alaşehir’de  birliğe bağlı  9  oda başkan ve yöneticileriyle Meydan Cafe’de verilen kahvaltıda buluştu. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, her zaman mantıklı olan doğru noktada ortak hareket edilmesi istendi. GERİTER: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Hasan Geriter, geçtiğimiz üç ay içerisinde yapılan oda genel kurullarını değerlendirerek, "Türkiye genelinde 3 bin 71 oda var. Bunları tamamladık. Mayıs ayı içerisinde 82 ilimizde İl Birliği genel kurullarını yapacağız. Manisa’da 93 odadan 18 odada görev değişimi gerçekleşti. Alaşehir’de yaklaşık 3 bin  esnaf bulunuyor. "dedi. "6 MAYIS'TAKİ GENEL KURULDA HERKESİ GÖRMEK İSTİYORUZ" Geriter açıklamasının devamında da, "Bizim yerel ve genel olarak sorumluluklarımız var. Yerelde de genelde de  devlet yönetimi ile ilişkileriz çok önemli.  Yerelde belediye ve kaymakamlık ile sürekli  iyi ilişkiler içerisinde olmamız gerekmektedir. Esnaf odaları olarak, mantıklı olan ve mantığın doğru kabul ettiği noktada birleşebilmemiz gerekmektedir. Bizler esnaf teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek çözemeyeceğimiz sorun yoktur.  Hangi odamızın sorunu olursa olsun, ortak noktalarda buluşabilmeliyiz. Alaşehir olarak  ele alırsak, 9 oda birlik ve beraberlik içerinde hareket edebilirse, karşılarında durabilecek güç olmayacaktır. Birlik ve beraberlik olarak bu dönemde en yüksek noktaya ulaştık. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmadan yaşatmalıyız. Sizleri 6 Mayıs günü yapılacak İl Birlik Genel Kuruluna davet ediyorum."ifadelerini kullandı.
Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nın organizesi ile, ilçede esnafların temsilciliğini yapan 9 oda kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya; Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve yönetimi de iştirak etti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, birlik yönetim kurulu üyeleri ile beraber Alaşehir’de  birliğe bağlı  9  oda başkan ve yöneticileriyle Meydan Cafe’de verilen kahvaltıda buluştu. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, her zaman mantıklı olan doğru noktada ortak hareket edilmesi istendi.

GERİTER: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM

Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Hasan Geriter, geçtiğimiz üç ay içerisinde yapılan oda genel kurullarını değerlendirerek, "Türkiye genelinde 3 bin 71 oda var. Bunları tamamladık. Mayıs ayı içerisinde 82 ilimizde İl Birliği genel kurullarını yapacağız. Manisa’da 93 odadan 18 odada görev değişimi gerçekleşti. Alaşehir’de yaklaşık 3 bin  esnaf bulunuyor. "dedi.

"6 MAYIS'TAKİ GENEL KURULDA HERKESİ GÖRMEK İSTİYORUZ"

Geriter açıklamasının devamında da, "Bizim yerel ve genel olarak sorumluluklarımız var. Yerelde de genelde de  devlet yönetimi ile ilişkileriz çok önemli.  Yerelde belediye ve kaymakamlık ile sürekli  iyi ilişkiler içerisinde olmamız gerekmektedir. Esnaf odaları olarak, mantıklı olan ve mantığın doğru kabul ettiği noktada birleşebilmemiz gerekmektedir. Bizler esnaf teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek çözemeyeceğimiz sorun yoktur.  Hangi odamızın sorunu olursa olsun, ortak noktalarda buluşabilmeliyiz. Alaşehir olarak  ele alırsak, 9 oda birlik ve beraberlik içerinde hareket edebilirse, karşılarında durabilecek güç olmayacaktır. Birlik ve beraberlik olarak bu dönemde en yüksek noktaya ulaştık. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmadan yaşatmalıyız. Sizleri 6 Mayıs günü yapılacak İl Birlik Genel Kuruluna davet ediyorum."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.