Alaşehirli genç müzisyenler oy desteği bekliyor

YAŞAM 14.04.2017 - 15:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehirli genç müzisyenler oy desteği bekliyor

Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müzik Gurubu öğrencileri, “Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması”nda oylarını artırmak için Alaşehirlilerden destek bekliyor.
Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı. Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi müzik grubu öğrencileri, Türkiye'de 20 yıldır yapılmakta olan “Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması”na katılarak Alaşehir'i başarıyla temsil etti. Okul Müzik Öğretmeni Burcu Küçük Erel’in hazırladığı müzik grubu öğrencileri, Ahmethan Eroğlu, Gökhan Mert Bilgin, Merve Uysal, Fulya Himmetli, Aykut Ural ve Ali Tavşan 07.04.2017 Cuma günü İzmir'de yapılan bölge elemelerine katılarak sahne aldı ve başarılı bir performans sergiledi. BİLGİN; OYLAMA KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUZ" Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsa Bilgin, yarışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sosyal Kültürel-Sanatsal Etkinliklere önem veren bir okuluz. Öğrencilerimiz bu etkinlikler sayesinde özgüvenlerini arttırmakta ve kendilerini daha iyi ifade edebilmektedirler. İlçemizde bir ilki gerçekleştirerek 20. Liseler arası Müzik Yarışmasına katılıp, ilçemizi ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Oylama konusunda Tüm Alaşehirliler den destek bekliyoruz. Destek verecek tüm Alaşehirlilere şimdiden teşekkür ederim” dedi. NASIL OY VEREBİLİRİM Müzik öğretmeni Burcu Küçük Erel,  “Tüm halkımızı cep telefonlarındaki ‘google play  ya da apple store’ dan “ fizy “uygulamasını indirerek Liseler arası Müzik Yarışması  sekmesine girmesini ve ardından Alaşehir  Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi adını bulduktan ve videoyu izledikten sonra ‘oy ver’ butonuna basarak oy vermeye davet  ediyoruz ”diyen Müzik öğretmeni Burcu Küçük Erel de tüm Alaşehirlilerden destek beklediklerini ifade etti.
Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müzik Gurubu öğrencileri, “Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması”nda oylarını artırmak için Alaşehirlilerden destek bekliyor.

Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı. Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi müzik grubu öğrencileri, Türkiye'de 20 yıldır yapılmakta olan “Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması”na katılarak Alaşehir'i başarıyla temsil etti. Okul Müzik Öğretmeni Burcu Küçük Erel’in hazırladığı müzik grubu öğrencileri, Ahmethan Eroğlu, Gökhan Mert Bilgin, Merve Uysal, Fulya Himmetli, Aykut Ural ve Ali Tavşan 07.04.2017 Cuma günü İzmir'de yapılan bölge elemelerine katılarak sahne aldı ve başarılı bir performans sergiledi.

BİLGİN; OYLAMA KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUZ"

Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsa Bilgin, yarışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sosyal Kültürel-Sanatsal Etkinliklere önem veren bir okuluz. Öğrencilerimiz bu etkinlikler sayesinde özgüvenlerini arttırmakta ve kendilerini daha iyi ifade edebilmektedirler. İlçemizde bir ilki gerçekleştirerek 20. Liseler arası Müzik Yarışmasına katılıp, ilçemizi ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Oylama konusunda Tüm Alaşehirliler den destek bekliyoruz. Destek verecek tüm Alaşehirlilere şimdiden teşekkür ederim” dedi.

NASIL OY VEREBİLİRİM

Müzik öğretmeni Burcu Küçük Erel,  “Tüm halkımızı cep telefonlarındaki ‘google play  ya da apple store’ dan “ fizy “uygulamasını indirerek Liseler arası Müzik Yarışması  sekmesine girmesini ve ardından Alaşehir  Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi adını bulduktan ve videoyu izledikten sonra ‘oy ver’ butonuna basarak oy vermeye davet  ediyoruz ”diyen Müzik öğretmeni Burcu Küçük Erel de tüm Alaşehirlilerden destek beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.