Alaşehirli üreticiler bilinçlendirildi

16.05.2017 - 10:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehirli üreticiler bilinçlendirildi

Alaşehir Ziraat Odası ve İlçe Jandarma Komutanlığı, Karayolları Trafik Haftası nedeniyle, 'Trafikte Sorumlu Çiftçi Kampanyası' kapsamında, çiftçilere 100 adet römork reflektörü hediye etti.
Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ile Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri Türkmen, Işıklar, Baklacı ve Tepeköy mahallelerinde çiftçilerle bir araya gelerek çiftçilere traktörlerin römorklarına takılmak üzere reflektör hediye etti. Jandarma Trafik Ekipleri de traktör kullanan çiftçilere trafik kuralları hakkında açıklamalı bilgiler aktararak, broşürler dağıttı. Hediye edilen reflektörler trafik ekiplerince römorklara takılırken Jandarma Trafik Ekipleri iş kazalarına karşı  traktörlerin daha dikkatli kullanılması konusunda uyarılarda bulundu. Törenin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, "Yaz aylarının gelmesi üzerine bağ ve bahçelerde, tarım alanlarında traktörlerle çalışma yoğunlaştı. Bu nedenle traktör kullanan çiftçilerimiz daha dikkatli traktör kullanmalıdır. Özellikle gece kullanılan traktör römorklarının arkasına reflektör mutlaka takılmalı."dedi. Çiftçiler de hediye edilen reflektörler nedeniyle Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk'e teşekkür etti
Alaşehir Ziraat Odası ve İlçe Jandarma Komutanlığı, Karayolları Trafik Haftası nedeniyle, 'Trafikte Sorumlu Çiftçi Kampanyası' kapsamında, çiftçilere 100 adet römork reflektörü hediye etti.

Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ile Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri Türkmen, Işıklar, Baklacı ve Tepeköy mahallelerinde çiftçilerle bir araya gelerek çiftçilere traktörlerin römorklarına takılmak üzere reflektör hediye etti. Jandarma Trafik Ekipleri de traktör kullanan çiftçilere trafik kuralları hakkında açıklamalı bilgiler aktararak, broşürler dağıttı. Hediye edilen reflektörler trafik ekiplerince römorklara takılırken Jandarma Trafik Ekipleri iş kazalarına karşı  traktörlerin daha dikkatli kullanılması konusunda uyarılarda bulundu.

Törenin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, "Yaz aylarının gelmesi üzerine bağ ve bahçelerde, tarım alanlarında traktörlerle çalışma yoğunlaştı. Bu nedenle traktör kullanan çiftçilerimiz daha dikkatli traktör kullanmalıdır. Özellikle gece kullanılan traktör römorklarının arkasına reflektör mutlaka takılmalı."dedi.

Çiftçiler de hediye edilen reflektörler nedeniyle Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk'e teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.