ALAŞEHİRLİLER BAYRAMLAŞTI

26.07.2021 - 08:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLER BAYRAMLAŞTI

Alaşehir’de uzun bir aranın ardından resmi bayramlaşma, Bayramın 2. Günü Kurşunlu Han’da gerçekleştirildi. Kaymakam Abdullah Uçgun’un öncülüğünde yapılan bayramlaşmada Alaşehirliler bayramlaştı. Bayramda; şehit aileleri ve güvenlik güçleri de unutulmadı.
Kurban Bayramının 1. günü, Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN ve Eşi Duygu UÇGUN, Şehit Mustafa DURMAZ'ın annesi Hatice DURMAZ'ı ve ailesini, Şehit Hasan ALKAN'ın eşi Hayriye ALKAN ile Şehit Efgan GEY'in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyarete, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Kd.Bşcvş Coşkun Akçay, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Sosyal Hizmet Merkezi  Müdürü Nevzat Bakay eşlik ettiler. GÜVENLİK GÜÇLERİ DE UNUTULMADI Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN, Ayrıca 24 saat esasına göre çalışan ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı  personellerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Kaymakam UÇGUN, Görevde olan personellerin bayramını kutlayarak; "Gece gündüz Alaşehirli hemşehirlilerim için fedakarca görevlerini yerine getiren emniyet ve jandarma personelimize çok teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Kaymakam UÇGUN Kurban Bayramı bayramlaşma programı kapsamında,  Alaşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane personeli ile hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı. UÇGUN, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Amirliğini DE ziyaret ederek, Itfaiye Personellerinin bayramını kutladı.
Alaşehir’de uzun bir aranın ardından resmi bayramlaşma, Bayramın 2. Günü Kurşunlu Han’da gerçekleştirildi. Kaymakam Abdullah Uçgun’un öncülüğünde yapılan bayramlaşmada Alaşehirliler bayramlaştı. Bayramda; şehit aileleri ve güvenlik güçleri de unutulmadı.

Kurban Bayramının 1. günü, Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN ve Eşi Duygu UÇGUN, Şehit Mustafa DURMAZ'ın annesi Hatice DURMAZ'ı ve ailesini, Şehit Hasan ALKAN'ın eşi Hayriye ALKAN ile Şehit Efgan GEY'in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyarete, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Kd.Bşcvş Coşkun Akçay, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Sosyal Hizmet Merkezi  Müdürü Nevzat Bakay eşlik ettiler.

GÜVENLİK GÜÇLERİ DE UNUTULMADI

Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN, Ayrıca 24 saat esasına göre çalışan ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı  personellerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Kaymakam UÇGUN, Görevde olan personellerin bayramını kutlayarak; "Gece gündüz Alaşehirli hemşehirlilerim için fedakarca görevlerini yerine getiren emniyet ve jandarma personelimize çok teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam UÇGUN Kurban Bayramı bayramlaşma programı kapsamında,  Alaşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane personeli ile hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı. UÇGUN, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Amirliğini DE ziyaret ederek, Itfaiye Personellerinin bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.