Alaşehirlilere "EKONOMİ YÖNETİMİ" konferansı verildi

EĞİTİM 24.12.2018 - 09:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehirlilere "EKONOMİ YÖNETİMİ" konferansı verildi

Alaşehir Girişimciler Derneği tarafından organize edilen “Ekonomi Yönetimi Vuca“ konulu konferans verildi.
Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde Kanal Ege Tv Program yapımcısı Can Çirişoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve iş adamları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konferansın açılış konuşmasını yapan Alaşehir Girişimciler Derneği Yönetim Kuruşlu Üyesi Avukat Gökhan Kacar, "Genç arkadaşlarımızla kurduğumuz derneğimizin amacı ilçemize faydalı olmak ve gelişimini sağlamaktır. İlçemizin en büyük gelir kaynağı olan üzümün paketlenmesi ve pazarlanması konularında çalışmalarımız oldu. Çalışmalarımız sayesinde üzümümüz en lüks mağazalarda yerini aldı. Bunun yanında yaş üzüm için kooperatif kurma çalışmalarımız sürüyor. Bunun için çiftçilerimiz, tüccarlarımızın elini taşın altına sokmalarını bekliyoruz. Üyelerimizi ve vatandaşlarımızı günümüzde yaşanan ekonomik olaylardan sonra, bu konularda bilgi sahibi olabilmek, bilgilerimizi güncellemek amacıyla Can Çirişoğlu’nu konferansa davet ettik."dedi. BAŞARININ ANAHTARI MOTİVASYON, PLANLAMA VE ZAMANLAMADIR Kürsüye gelen Can Çirişoğlu da Ekonomi  Yönetimi VUCA Konulu konferansta, "VUCA, Değişkenlik, Belirsizlik, Karmaşıklık ve Muğlaklık demektir. VUCA dönemine nasıl hazırlanılmalı, bu dönemde kriz nasıl yönetilmeli gibi konularda bilgiler vererek, motivasyon, planlama, birlik beraberlik olması gerekir. Başarılı olmak bireyleri mutlu eder. Başarıya giden yol ise zor gibi gözükür fakat birkaç önemli noktaya dikkat ederek çok kolay başarılı olunabilir. Bu noktalardan en önemlileri ise motivasyon, planlama ve zamanlamadır."dedi.
Alaşehir Girişimciler Derneği tarafından organize edilen “Ekonomi Yönetimi Vuca“ konulu konferans verildi.

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde Kanal Ege Tv Program yapımcısı Can Çirişoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve iş adamları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konferansın açılış konuşmasını yapan Alaşehir Girişimciler Derneği Yönetim Kuruşlu Üyesi Avukat Gökhan Kacar, "Genç arkadaşlarımızla kurduğumuz derneğimizin amacı ilçemize faydalı olmak ve gelişimini sağlamaktır. İlçemizin en büyük gelir kaynağı olan üzümün paketlenmesi ve pazarlanması konularında çalışmalarımız oldu. Çalışmalarımız sayesinde üzümümüz en lüks mağazalarda yerini aldı. Bunun yanında yaş üzüm için kooperatif kurma çalışmalarımız sürüyor. Bunun için çiftçilerimiz, tüccarlarımızın elini taşın altına sokmalarını bekliyoruz. Üyelerimizi ve vatandaşlarımızı günümüzde yaşanan ekonomik olaylardan sonra, bu konularda bilgi sahibi olabilmek, bilgilerimizi güncellemek amacıyla Can Çirişoğlu’nu konferansa davet ettik."dedi.

BAŞARININ ANAHTARI MOTİVASYON, PLANLAMA VE ZAMANLAMADIR

Kürsüye gelen Can Çirişoğlu da Ekonomi  Yönetimi VUCA Konulu konferansta, "VUCA, Değişkenlik, Belirsizlik, Karmaşıklık ve Muğlaklık demektir. VUCA dönemine nasıl hazırlanılmalı, bu dönemde kriz nasıl yönetilmeli gibi konularda bilgiler vererek, motivasyon, planlama, birlik beraberlik olması gerekir. Başarılı olmak bireyleri mutlu eder. Başarıya giden yol ise zor gibi gözükür fakat birkaç önemli noktaya dikkat ederek çok kolay başarılı olunabilir. Bu noktalardan en önemlileri ise motivasyon, planlama ve zamanlamadır."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.